Manicure voor korte nagels

Ideeën manicure "geometrie" voor korte nagels

Ideeën manicure geometrie voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Ontwerpkenmerken
 2. Interessante opties
 3. Hoe maak je jezelf?

Originele tekeningen op sierlijke nagels zijn de onbetwiste decoratie van elke dame. Moderne manicure-ontwerpopties vallen op door hun diversiteit. Geometrisch patroon op korte nagels ziet er zeer stijlvol uit en geeft een pittige draai aan elk beeld.

Ontwerpkenmerken

In de meeste gevallen neemt het schone geslacht zijn toevlucht tot een uitstekend ontwerp om een ​​stijlvolle en unieke uitstraling te creëren. Het belangrijkste voordeel van geometrische nail art is de harmonieuze combinatie met verschillende texturen. Voor de implementatie op verschillende manieren. De basis van deze manicure is het creëren van originele geometrische patronen (lijnen, lijnen, punten en zelfs zigzags). Hun locatie op de nagels kan heel verschillend zijn. Fantasie toegestaan!

Houd bij het maken van deze ontwerpmanicure rekening met de aanbevelingen van de nagelindustrie.

 1. We selecteren het huidige palet. In de zomer geven we de voorkeur aan een helder kleurenschema, terwijl koude pastelkleuren geschikt zijn voor de winter.
 2. Elementen van "metallic" schaduw zien er geweldig uit op een lichte basis.
 3. De "geometrie" van de manicure op korte nagels ziet er geweldig uit op een mat oppervlak.
 4. Naast populaire materialen (kralen, strass steentjes), kun je stickers gebruiken.
 5. De originele ideeën voor het maken van een geometrische manicure omvatten het 3D-effect en afbeeldingen in mozaïekstijl.

Geometrische tekeningen op de nagels kiezen voor vrijheid-liefhebbende natuur met een uitgesproken vitaliteit en een grote honger naar kennis. In de regel hebben deze dames een origineel denkvermogen en ongewone opvattingen over het leven. In de kleding en sieraden van deze vrouwen zie je veel asymmetrie.

Ontwerp met geometrische patronen die geschikt zijn voor zakelijke stijl en voor publicatie. Zachte pastelkleuren met een minimum aantal patronen zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Op de spijkers kun je verschillende grafische patronen weergeven, zoals cirkels, trapeziums, driehoeken en ruiten, en verschillende lijnen in lengte en breedte.

Interessante opties

Klassieke tinten (wit, rood, groen, blauw en zwart) worden gebruikt voor dit ontwerp, halftonen zijn niet welkom.

Opties voor schilderen op nagels kunnen in verschillende typen worden verdeeld.

 • Rechte lijn in het midden. Dit is de gemakkelijkste manier, terwijl de nagels er heel origineel en stijlvol uitzien. Kies bijvoorbeeld als basis een lichtroze kleur en teken vervolgens een verticaal dunne lijn in het midden van elke plaat (blauw of rood). Het geometrische patroon "verdunt" de manicure en geeft een hoogtepunt aan het beeld. Ideaal voor korte nagels, om de plaat visueel te verlengen.
 • "Helften". De techniek van deze variant bestaat uit het contrast van twee kleuren verbonden in het midden van de nagelplaat. Hun keuze kan op een creatieve manier worden benaderd. Van de klassieke (wit / zwart) tot de originele (karmijnrood / groen) combinatie.
 • Frans (horizontaal). De "geometrie" van de afbeelding is als volgt: we vervangen de klassieke rondvormige glimlach door een duidelijke lijn (verticaal). En je kunt je nagels ook gestreept maken. Dit ontwerp ziet er zeer origineel en ongewoon uit, vooral op korte nagels, en trekt eraan.
 • Stiletto's zijn driehoekig. Dit zijn lijnen van verschillende kleuren, gemaakt in de vorm van 'pijlen'. In de regel zijn ze gericht op de groei van de nagelplaat. In de meeste gevallen "vloeit één toon soepel" in een andere.Het is belangrijk om duidelijkheid te behouden en onregelmatigheden te voorkomen, anders ziet de foto er belachelijk uit.

Merk op dat het voor dit ontwerp niet nodig is om extra materialen aan te schaffen. Geometrische tekeningen kunnen worden afgebeeld met zowel gelpoets als decoratief.

Acrylkleuren worden gebruikt voor kleurverzadiging.

Hoe maak je jezelf?

Geometrische manicure, gemaakt in zwart en wit met een gestreept patroon dat zo goed geschikt is voor korte nagels, is erg populair in de moderne schoonheidsindustrie. Laat het thuis werken. Dus we zullen het volgende nodig hebben:

 1. accessoires voor manicure;
 2. vernissen (zwart en wit);
 3. borstels (verschillende dikte);
 4. base;
 5. nageltape of tape (deze kunnen op het geverfde oppervlak worden aangebracht);
 6. verschillende stencils of stickers.

Merk op dat bij het thuis uitvoeren van geometrische spijkerkunst, in plaats van stencils, ze vaak gewoon plakband gebruiken en de borstel vervangen door een tandenstoker of een kleine balpen.

Voor een beginner om een ​​eenvoudige geometrische manicure alleen te maken zal niet moeilijk zijn. Het belangrijkste is om de gegeven instructies te volgen:

 1. we verwerken nagels en geven ze de nodige vorm;
 2. ontvet de nagelplaat en bedek de basis;
 3. we verdelen het oppervlak van de goudsbloem met dunne stroken of tape (manicure);
 4. breng gelpoets aan op open plekken (afwisselend wit / zwart) en droog af met een UV-lamp;
 5. verwijder voorzichtig de stroken en plak dunne nagellak met gouden of zilveren kleuren op hun plaats;
 6. we bedekken spijkerplaten met een fixeer, we drogen.

Uw pennen met een mooi, origineel, geometrisch ontwerp laten niemand onverschillig!

Zie onderstaande video voor meer informatie over het maken van een stijlvolle manicure met "geometrie" op korte nagels.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen