Manicure voor korte nagels

De beste ideeën paarse manicure voor korte nagels

De beste ideeën paarse manicure voor korte nagels

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Aanpassen
 2. Correct combineren
 3. Ontwerpopties

Helder, sappig, expressief, gedenkwaardig en tegelijkertijd volledig onopvallende paarse manicure in de mode elk seizoen. Hij wordt gekozen door het schone geslacht van alle leeftijden, omdat het kan worden gemaakt in een grote variëteit aan paars tinten.

Het kan interessant zijn ingericht op korte nagels, gecombineerd met andere tinten.

Aanpassen

Paarse manicure in verschillende tinten is ideaal voor elke gelegenheid en gelegenheid, het belangrijkste is dat het correct moet worden gecombineerd met het beeld als geheel. Omdat de paarse kleur in een groot aantal verschillende tinten wordt gepresenteerd, zal het niet moeilijk zijn om een ​​geschikte kleur voor uw huid en voor één gelegenheid of een andere te kiezen.

Delicate pasteltinten van paars, waaronder lavendel, violet, amethist en paars, zijn geschikt voor bijna alle kleurtypen. Bovendien maken ze visueel korte nagels iets langer. Delicate tinten zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Ze kunnen niet alleen worden gekozen voor feesten, maar ook voor een verscheidenheid aan dagelijkse buigingen.

  Meer verzadigde tinten, namelijk lila en braam, is het het beste om te kiezen op nagels van gemiddelde lengte of een gecombineerd ontwerp te maken in combinatie met koelere tinten, bijvoorbeeld grijs, zilver en zwart.

  Over het algemeen moet je bij het gebruik van donkere tinten zeker rekening houden met de outfit en accessoires, waarbij de kleur van de nagels harmonieus moet worden weergegeven.

  De helderste en rijkste paarse tinten, zoals pruimen, bessen en fig. Schaduw, kunnen niet alleen het uiterlijk van de avond aanvullen, maar ook de alledaagse. Ze zijn even goed te combineren met een lichte huid, en met een donkere huid, en zelfs met donker.

  Als de nagels erg kort zijn en u een donkere tint wilt gebruiken, moet u het ontwerp zorgvuldig overwegen.

  Monochromatische manicure kan de nagels visueel enigszins verminderen en als u voor de verandering een kleine contrasttekening wilt toevoegen, bijvoorbeeld met een witte kleur, dan is de manicure perfect. En je kunt ook parellakken gebruiken.

  Correct combineren

  Om de manicure er harmonieus en passend uit te laten zien, moet je van tevoren bedenken wat kleuren en kleuren erin worden gebruikt.

  De lavendelkleurige schaduw kan bijvoorbeeld perfect worden gecombineerd met alle naakten, waaronder lichtroze, melkachtig, perzik en zelfs citroen.

  Donkere en rijke kleuren kunnen het beste worden gecombineerd met contrasterende opties. Bijzonder voordelig zijn ze met zwarte en witte kleuren, maar ook met sommige metallic kleuren, bijvoorbeeld met zilver.

  De meest succesvolle en win-win-kleur die de perfecte tandem met paars creëert, is wit. Hiermee kunt u de afzonderlijke nagels volledig bedekken en een verscheidenheid aan tekeningen maken. Witte kant op een zacht-violette tint van een vernis bijzonder mooi uiterlijk.

  Ontwerpopties

  Tegenwoordig is er een enorme verscheidenheid aan ontwerpopties voor korte nagels met behulp van paarse en lila tinten. Het belangrijkste bij het kiezen van een ontwerp is niet bang te zijn om je fantasie de vrije loop te laten, iets nieuws te verzinnen en niet bang te zijn voor gedurfde ideeën. In een groot aantal kleuren worden niet alleen gelpolijsten, die over de hele wereld populair zijn, gepresenteerd, maar ook veelgebruikte opties voor thuisgebruik. Met hun hulp kun je een mooi ontwerp maken.

   • Stevige, mat paarse manicure. Perfect voor het aanvullen van office bow dames op elke leeftijd.Veel fabrikanten bieden speciale coatings die vernis mat maken.
   • Het is de moeite waard om naar de manicure voor de maan te kijken, gemaakt in zacht paarse kleur. Zodat zo'n ontwerp niet saai lijkt, kun je zilver of goud tekenen als een extra frame voor het gat of het scheiden met behulp van kleine steentjes of bouillons.
   • Populair ontwerp met wrijven, wat thuis kan worden gedaan. Briljante en glanzende paarse nagels zullen een geweldige aanvulling zijn op niet alleen de avondlook, maar ook elke dag.
   • Paarse jas kan ook een geweldige oplossing zijn voor korte nagels. Zo'n manicure wordt als universeel beschouwd en daarom kun je er niet alleen voor kiezen om te werken of naar de universiteit te gaan, maar ook om te ontspannen aan de kust van de zee.
   • Je moet letten op de lichtpaarse manicure met strepen. Ze kunnen met de hand plakken of tekenen.
   • Met paarse kleur harmonieert perfect goud. Met behulp van paars kun je bijvoorbeeld alle nagels tekenen en de gaten van de middelste en ringloze vingers tekenen met goud.
   • Delicate lavendelkleurige schaduw met een matte textuur Het zal een uitstekende oplossing zijn voor korte nagels, zal een manicure adel en elegantie geven. Het mag niet worden overladen met een groot aantal extra details die de aandacht afleiden van kleur.

   Zie de volgende video voor meer ideeën over paarse manicure.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen