verraad

Verraad van de vrouw: oorzaken en manieren om de situatie te boven te komen

Verraad van de vrouw: oorzaken en manieren om de situatie te boven te komen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Redenen voor verraad
 2. Hoe gedraag je je?
 3. Wat niet te doen?
 4. Is het mogelijk om een ​​gezin te redden?
 5. Tips van de psycholoog

Vrouwen bedriegen hun echtgenoten iets minder dan vertegenwoordigers van het sterkere geslacht. Maar de gevolgen van het verraad van zijn vrouw zijn altijd zeer pijnlijk. Mannen, door hun aard, behandelen dit fenomeen alsof het einde van de wereld was gekomen. En dan begint de geestelijke kwelling: ga scheiden of blijf.

Redenen voor verraad

Dus, de vrouw bedroog haar man. Waarom dit gebeurt - het is moeilijk om deze vraag meteen te beantwoorden, zonder elke situatie afzonderlijk te begrijpen. Helemaal aan het begin is het noodzakelijk op te merken dat een vrouw bijna altijd om een ​​reden bijna overspel pleegt. De vertegenwoordigers van de zwakkere sekse bedriegen hun echtgenoten niet, als die waardige partners niet alleen liefde maar ook respect nodig hebben. Als een fatsoenlijke moeder en echtgenote een dergelijke stap zetten, betekent dit dat ze daar goede redenen voor had.

 • De vrouw had om ernstige redenen wrok tegen haar echtgenoot. Misschien heeft hij een keer zijn hand voor een lange tijd naar haar opgestoken, of publiekelijk vernederd. Daarna ging de tijd voorbij, en de pijn ging ook voorbij, de wrok zakte weg, maar verdween niet, maar alleen dof. En dan is er onderweg een andere persoon die in staat is om een ​​vuur in het hart te ontsteken. Eerst begint een lichte flirt en dan zal er een gevoel van wraak komen. Emoties en stemmingstoename zijn in zo'n geval snel met elkaar verweven en het resultaat van dit alles is verraad.
 • Verraad kan optreden tegen de achtergrond van een ontmoeting met een voormalige geliefde. Ze hadden elkaar lang niet gezien, maar ergens diep in de diepte herinnerden ze zich altijd wat er tussen hen was. Een stralende flits van emoties, een ruzie met een echtgenoot of een goed humeur zullen een rol spelen en zullen beide veranderen.
 • Love meetings met een collega zijn niet ongewoon. Werk voor de meeste mensen is een tweede gezin. Tegen de achtergrond van het grijze dagelijkse leven lijkt flirten gewoon onschuldig entertainment. In een team kent iedereen elkaar goed, viert samen vakantie. In gemeenschappelijke maaltijden met muziek en alcohol komen alle personeelsleden samen. De rand wordt gewist en er verschijnt tolerantie. De vrouw kan bezwijken voor tijdelijke verleiding en een fout maken.
 • Mannen klagen vaak dat hun vrouw hen heeft verradenzonder te denken dat hun onjuist gedrag de reden zou kunnen zijn voor verraad. Mannen vergeten vaak complimenten, geven bloemen aan hun vrouw, kijken naar hun dierbare vriend met een "langverwachte blik". In de dagelijkse drukte beledigen en vernederen ze vaak hun soulmate. Dus vraag je af of de vrouw op een gegeven moment naar de zijkant kijkt. Ze zal kijken en zal daar mogelijk steun vinden. Ongetwijfeld zal een nieuwe vriend de verdiensten waarderen. Als gevolg hiervan valt het gezin uit elkaar.
 • Vrouwen met een sterk karakter zoeken een partner die hun gemoederen kan temmen. Deze voorwaarde wordt alleen vervuld door een moedig en geduldig lid van het sterkere geslacht. Als de man niet aan de vereisten voldoet, zal de vrouw op zoek gaan naar een fatsoenlijk paar aan de kant. En zo iemand zal zeker een vriend voor zichzelf vinden, omdat ze een doelgericht karakter heeft. In dit geval moet een mens aan zichzelf werken, cultiveren, anders zal er verraad zijn, en niet één.
 • De vrouwelijke psyche is erg kwetsbaar. Als gevolg van familiale onenigheid kan de vrouw kwetsende woorden zeggen. Het verwijt, en in de meeste gevallen is eerlijk, dat haar verloofde op de bank ligt en haar niet helpt met het huishouden. De man moet niet agressief op hen reageren. Gewoon het verzoek van zijn vrouw vervullen.Als het misverstand blijft bestaan, is het mogelijk dat een vrouw uit wanhoop kijkt naar die mannen die meer economisch zijn en een goed inkomen hebben.
 • Het is heel moeilijk om iemand lief te hebben die verslaafd is aan alcohol. Een dronken man is het ongeluk van een vrouw. Hiermee kom je niet in mensen terecht, het verandert elk vrolijk feest in een negatief. Het is daarom niet verrassend dat zijn vrouw altijd aan de kant kijkt. Het kan worden begrepen: de vrouw is het beu om in de ogen van anderen een lachertje te zijn. Over kinderen en kan niet praten. Je moet niet verbaasd zijn als op een gegeven moment je vrouw haar man, een alcoholist, met een niet-drinker vervangt.
 • Een tirannenman is een ander probleem voor een vrouw. Een man die bij elke gelegenheid zijn levenspartner lastigvalt, omdat hij oprecht gelooft dat zijn vrouw de schuld is van alle problemen. Zo dekt hij zijn falen: hij kan geen carrière maken of verdient niet genoeg geld. De redenen kunnen verschillen. Natuurlijk zal een vrouw zo'n houding van zichzelf moe worden en zal ze proberen een betrouwbare en rijke persoon te vinden.

Natuurlijk heeft verraad geen excuus. Veel van de vertegenwoordigers van de sterkere seksen geloven oprecht dat dit een heel vervelende daad is. En alle excuses in de vorm van het feit dat de man zelf verantwoordelijk is voor het feit dat hij veranderd was, klinken niet erg overtuigend. Ja, dat is het, maar alleen voor degenen die inderdaad het slachtoffer zijn geworden van een ontrouwe vrouw.

Maar het leven is zeer veelzijdig. Men kan de ene gebeurtenis of een andere niet veroordelen. Al onze acties hebben consequenties. En als er iets is gebeurd, betekent dit dat het geen ongeval was. U moet dit onthouden voordat u veroordeelt en beslissingen neemt die u kunnen schaden. Het is noodzakelijk om elk moment te analyseren en een verklaring te vinden.

Als de vrouw eenmaal onbewust is veranderd, wil dat nog niet zeggen dat ze je altijd zal veranderen. Het is genoeg voor sommigen om één keer te zondigen en daarna hun hele leven te bekeren. Het zal heel moeilijk zijn voor een vrouw om alles in haar leven in een oogwenk te veranderen vanwege haar gehechtheid aan familie en kinderen. En zij begrijpt dit goed.

Hoe gedraag je je?

Het is heel moeilijk om het verraad van een vrouw te overleven, zo moeilijk als een stap op haar keel zetten. Wrok wurgt en kwelt. Deze gevoelens geven geen normaal leven en ademen niet. De geest van de jager, die inherent is aan mannen, verbetert alleen maar de ervaring.

Niemand zal je veroordelen als je, na het verraad van een vriend, dingen verzamelt en haar aan alle vier de kanten verlaat. Het zal jouw keuze zijn. In dit geval is het alleen maar toe te voegen dat je niet veel liefde en genegenheid had voor de vrouw die veranderde. Je hebt niets gebonden en de kloof zal geen speciaal probleem zijn dat lange tijd depressie kan veroorzaken.

Wat te doen als je geen afstand wilt doen van de vrouw die de naaste persoon op aarde is geworden? Wat te doen als echtgenoten al meer dan een decennium getrouwd zijn en "meer dan één pond zout hebben gegeten?" Als een dergelijk stel een sterk gezamenlijk huishouden heeft, kinderen en zelfs kleinkinderen heeft, een goed aangepast leven en gemeenschappelijke gewoonten? Wat als dit alles niet wil verliezen vanwege wrok en verraad?

Het aanpakken van het probleem zal een beroep doen op een particuliere psycholoog. Niet alle mannen zijn echter klaar om een ​​stap te zetten en een vreemdeling te vertellen over hun specifieke situatie. In dit geval kunnen enkele aanbevelingen helpen.

 • Als je afscheid neemt van je vrouw als de dood, laat haar dan niet gaan en vergeef. Maar eerst, praat met haar over waarom zij zo'n onbetamelijke stap nam. Misschien zul je zulke argumenten horen die je zelf wilt, als je jezelf niet verandert, verander dan jezelf drastisch en word een heel ander persoon.
 • Je wordt gekweld door gedachten over de aanstaande pauze, maar om niet in de laatste depressie te vervallen, kun je terugkeren naar je gemoedsrust. Alleen jij kunt jezelf hiermee helpen. Ga zitten en zit stil. Denk na over wat volgt op de beslissing om te scheiden. Misschien krijg je er je hele leven spijt van. Trek conclusies en probeer je vrouw te vergeven.
 • Vergeet niet dat je een man bent en niet alleen verantwoordelijk bent voor jezelf, maar ook voor je vrouw en kinderen.Je hoeft de schuld niet alleen op een vrouw te schuiven. Denk aan je fouten en vergissingen. Dus je kunt de situatie analyseren en ontdekken waarom er een verraad was. Ontken je schuld niet. Als resultaat van reflectie, zult u zelf het antwoord vinden op de vraag: "Is het de moeite waard om een ​​echtscheiding te krijgen?"
 • Neem geen overhaaste beslissing over een scheiding. Stel je eerst de consequenties voor van deze pijnlijke stap. Als je een gewone manier van leven hebt verloren, kun je in plaats van een hectische zoektocht naar een nieuwe metgezel komen die je misschien niet het familiegeluk kan geven dat je vrouw je heeft gegeven.
 • In staat zijn om te vergeven. Vooral als je jezelf als een echte man beschouwt en van je vrouw houdt. Laat je tegenstander jaloers op je zijn en geniet van het feit dat ze hun familie hebben gered.

Wat niet te doen?

Wanneer je gewond bent, is de eerste actie die je wilt doen wraak nemen. De wraak van een geliefde is een slechte remedie om je pijn te kalmeren. Daarom is het de moeite waard om honderd keer te denken voordat je zo'n niet erg voorzichtige beslissing neemt.

Familierelaties zijn de meest ingewikkelde kluwen die alleen een ervaren specialist tot rust kan brengen. Maar als je een zelfstandige man bent, kun je jezelf helpen. Hiertoe kunt u proberen een deskundig advies in te winnen.

 • De belediging van verraad vrouw pulseert. In een hoofd klimmen verschillende gedachten. Dus je wilt de tegenstander straffen. Het maakt niet uit hoe graag je het wilt, blijf volhouden, laat je zenuwen niet bederven. Denk na over de gevolgen. Ze kunnen heel betreurenswaardig zijn. Door uitslagacties kan je je reputatie verliezen of een echt leven krijgen.
 • Het is niet nodig om je vrouw terug te verdienen. Ze heeft al last van spijt en angst om een ​​gezin te verliezen. Als je wilt, probeer je echtgenoot dan niet te beledigen met de laatste woorden. Als je erg beledigd bent en haar niet wilt zien, praat dan niet een tijdje met haar.
 • Buig je niet naar je vrouwals ze van je weggaat naar haar geliefde. Dit zal je niets bereiken. Als ze jou heeft veranderd, betekent dit dat je de hele tijd iets fout hebt gedaan. Misschien waren ze te onbeleefd tegen haar en de kinderen, misschien letten ze niet op de problemen van het gezin. Geef je andere helft om te bedenken in welke richting je moet bewegen, en wanneer ze dit begrijpt, kun je haar terugbrengen naar het gezin.
 • Ga weg van de grootste fouttoevlucht tot door sommige "hete" mannen. Deze dreiging is zeer schadelijk voor jezelf en het hele gezin. Na dergelijke 'argumenten' zal de vrouw niet alleen niet naar u terugkeren, maar zal zij ook bang zijn voor zichzelf en voor de kinderen. Dan verlies je het voor altijd.
 • Argument om kinderen weg te nemen en een echtgenoot de ouderlijke rechten te ontnemen, helpt niet alleenmaar het zal je poging waardeloos maken. Het meest waardevolle voor een vrouw zijn haar kinderen. De dreiging van een aanval is geen woede, maar woede. Dit komt overeen met het proberen om haar nageslacht van een leeuwin te nemen. Zal scheuren en bijten. Het zal niet mogelijk zijn om iets te bereiken, en je zult nooit je vrouw en kinderen teruggeven. Bovendien zal de echtgenoot alles doen om u te beschermen tegen communicatie met uw kinderen.
 • Ga en verspreid ook geruchten over de slechte vrouw, het is het niet waard. Door deze acties zul je niet alleen je soulmate beschadigen, maar ook jezelf en de kinderen. Overmatig roddelen en spot drijven hoeft niemand nodig te hebben. En als je snel verzoent, zal het moeilijk zijn om in de ogen van anderen te kijken.
 • Het is niet nodig om de vrienden van uw vrouw te verbinden met de oplossing van uw probleem. Vraag geen van hen om hulp. Vrouwen zijn onvoorspelbare en jaloerse mensen. Het is geen feit dat een oude vriend oprecht blij zal zijn met je vroege verzoening. Misschien, integendeel, zonder schade, zal ze je verschillende verhalen vertellen, waarna je onmiddellijk een echtscheiding aanvraagt. Vertrouw geen vreemden. Je kunt bedrogen worden en je zult overhaaste acties ondernemen. Dan na een tijdje zal de waarheid naar buiten komen, en je zult grote spijt hebben van de pauze.
 • En nog een tip. Los geen problemen op, raak geen spreeuw en alcoholintoxicatie. Op deze manier zul je absoluut niets bereiken, maar alleen jezelf schaden.Schud gezondheid, verlies een goede reputatie. Alleen erg zwakke mensen gaan deze kant op. Wees niet zoals zij. Wees sterker en slimmer.
 • Sleep uw kinderen niet naar een conflict voor volwassenen. Laat ze een volledige jeugd hebben. Wat er tussen jou en je echtgenoot is gebeurd, moet hen niet schelen. Ze houden van jullie beiden. Details van de schandelijke situatie die uw kinderen zullen kennen, kunnen psychologisch trauma veroorzaken.
 • Je hoeft niet te proberen jezelf te veranderen om het verraad van zijn vrouw te wreken. De andere vrouw zal hoop krijgen op je relatie met haar, en de vrouw zal zich zorgen maken en jaloers zijn. Het gevolg is dat je beide tegelijk zult straffen. Hiervan zal het voor niemand gemakkelijker zijn. En als de kinderen ervan leren, zal het nog moeilijker zijn om het gezin te herstellen. Dergelijke acties kunnen uiteindelijk alle pogingen tot verzoening verpesten.

Is het mogelijk om een ​​gezin te redden?

  Als het rechtstreeks op je toekomstige lot en het lot van je kinderen aankomt, is het de moeite waard om honderd keer te denken voordat je gaat breken met je geliefde. Liefde en vele jaren van affectie voor elkaar kunnen niet op één dag weggaan. En als u vastbesloten bent om de relatie te herstellen, geef dan een kans op reanimatie. We moeten proberen om volledig en met vreugde door te leven, de grieven vergeten die aan elkaar zijn toegebracht en het incident accepteren. Door jezelf te martelen, zal je niets veranderen, maar alleen jezelf, je vrouw en kinderen pijn doen.

  Als je het gezin niet hebt verlaten na verraad, maar nog steeds nadenkt over wat je moet doen, denk dan aan je kinderen. Sommige gezinnen hebben twee kinderen, en nog een paar meer. Hoe zullen ze je scheiding accepteren? En als ze een overgangsperiode hebben? Volwassenen moeten als laatste aan zichzelf denken als ze kinderen hebben. Hun welzijn is de belangrijkste reden die moet leiden tot uw verzoening met uw vrouw.

  Als het verraad van zijn vrouw zonder speciale gevolgen is verstreken en iedereen is dit al vergeten, dan moet je jezelf niet elke keer eraan herinneren dat dit feit in je leven is gebeurd. Veeg hem gewoon uit je hoofd.

  Maar als het blijkt dat de vrouw ook zwanger is geworden door haar geliefde, dan is het aan jou om te beslissen. Adviseurs zullen niet helpen. We kunnen alleen aanbieden om het kind te verlaten en vervolgens te adopteren. Ja, het is moeilijk en moeilijk, maar als je echt je soulmate niet wilt verliezen, accepteer dan ook haar kind. Kinderen zijn tenslotte gelukkig en mogen iedereen om je heen je adel bewonderen. Laat ze nadenken over wat ze willen, en jij, ondanks alle omstandigheden, bleef bij elkaar en gelukkig.

  Hoewel een persoon jong is, lijkt het hem dat alles 's nachts kan worden veranderd. Maar het leven gaat snel voorbij en er komen momenten dat je familieleden en naasten naast je wilt zien. En als je je vrouw vergeeft voor verraad, dan zal ze je zeker belonen met dankbaarheid. Wie in zijn jeugd veel stomme dingen deed, en toen was hij daar erg bezorgd over, zal niet langer misrekeningen toestaan.

  Een persoon zal alleen de juiste beslissing nemen als hij argumenten van zijn kant hoort en zijn eigen conclusies trekt. Probeer alleen zulke acties te doen, waar je later geen spijt van zult krijgen.

  Tips van de psycholoog

  Vergeet niet dat een vrouw zich zeer berouw toont na het verraad van haar echtgenoot. Ze is bang dat het leven na dit evenement niet langer hetzelfde zal zijn en tegelijkertijd de relatie met haar man niet wil verbreken. Ze denkt altijd: "Hoe zou ik zo'n schandelijke daad kunnen begaan?" Zo'n staat kan het loslaten of terugkeren met een nieuwe macht. Zelfs een jaar na het verraad kunnen de man en vrouw niet herstellen van het trauma dat ze hebben opgelopen. Hoe een dergelijke echtgenoot te zijn en hoe je uit een depressie kunt komen, zal sommige van de adviezen van een psycholoog oproepen.

  Een man die het vergrijp heeft vergeven, maar niet vergeten, moet onthouden dat je niets half kunt doen. Daarom betekent het vergeven als het wordt vergeven. En een interessante hobby zal je helpen te vergeten. Bijvoorbeeld vissen. Geen humeur, maar er is vrije tijd, leid af van problemen.

  • Ga naar de rivier, vang vis.De vrouw zal blij zijn met deze uitkomst en lof, en de gedachte dat je een kostwinner bent, zal het gevoel van eigenwaarde vergroten. Maak soep en ga samen aan tafel zitten. Het zal je samenbrengen en je kalmeren.
  • Passie voor muziek draagt ​​ook bij aan het normaliseren van de stemming. Nodig je vrouw uit om samen naar de klassieker te luisteren en groene thee met frambozenjam te drinken. De stemming zal verbeteren van een gezond drankje en gezamenlijk tijdverdrijf.
  • Neem contact op met uw arts om een ​​kalmerend middel voor te schrijven voor het moment waarop u probeert een relatie met uw vrouw te onderhouden.
  • Bespreek niet met uw vrouw problemen die een conflictsituatie kunnen veroorzaken. Zet deze gesprekken opzij voor een gunstigere tijd.
  • Begin met het uitvoeren van reparaties in het appartement. Betrek uw vrouw bij dit proces. Gezamenlijke werkbelasting zal je verenigen, slechte gedachten zullen weggaan, en dus zal de stemming toenemen.
  • Als u uw eigen huis of huisje heeft, begin dan met het bouwen van een garage of speelplaats. Dus je zult de hele tijd bezig zijn in het bedrijfsleven, en gedachten over constructie zullen je obsessieve gedachten over het verraad van een geliefde blokkeren.
  • Bied je vrouw en kinderen een gezamenlijke reis aan naar de natuur. Als het koud is, kleed je dan warm aan en neem je een hete thermosfles mee met gebrouwen kruiden. Ga daarheen met de muziek, speel met de kinderen. U zult zelf zien hoe uw relatie in een positieve trend zal evolueren.
  • Maak er een gewoonte van om op zondag gezamenlijke bijeenkomsten met uw kinderen te organiseren. Nodig uw beste vrienden uit (alleen degenen die u vertrouwt). Deel culinaire recepten die je samen kookt.
  • Let niet op beschimpingen achter de rug. Slechte mensen zijn niet blij met het geluk van iemand anders. Het is mogelijk dat ze jaloers op je zijn. En de meningen van dergelijke "vrienden" zouden u niet moeten interesseren.
  • Om gemoedsrust te krijgen, dompel jezelf onder in het gezinsleven. Geniet van elke dag samen doorgebracht. Vier zelfs de meest onbetekenende gebeurtenissen. Bijvoorbeeld de ontvangst van de dochter van de vijf wiskunde. U zult dus zelf begrijpen dat uw ambities niet de moeite waard zijn om de stemming van uzelf en uw geliefden te bederven.
  • Koop een puppy of kitten in het huis. Kinderen zullen heel gelukkig zijn en gemeenschappelijke vreugde verenigt zich.

  Het belangrijkste is niet om stil te staan ​​bij het probleem. Laat haar achter en verstop je in aangename zorgen voor je dierbaren. De tijd zal voorbijgaan en je zult alles vergeten. Tijd is de beste adviseur, arts en rechter.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen