verraad

Verraad van mannen: oorzaken, statistieken en psychologie

Verraad van mannen: oorzaken, statistieken en psychologie

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Zijn alle mannen in staat tot verraad?
 2. statistiek
 3. Psychologie en oorzaken
 4. effecten
 5. Mannelijke weergave van het probleem
 6. Hoe te overleven?
 7. Hoe te vermijden?

Sommige mannen geloven dat mannelijke ontrouw aanzienlijk verschilt van vrouwen. Naar verluidt is het oppervlakkiger en moet het niet serieus worden genomen.

Naar hun mening zou het door de echtgenoot moeten worden gezien als een soort van gemakkelijke aflaat, die eigen is aan mannen vanwege hun eigenaardige denken.

Zijn alle mannen in staat tot verraad?

Elke vrouw zal deze vraag beantwoorden op basis van haar levenservaring. Sommigen zullen zeggen dat er mannen zijn die nooit veranderen, en het zijn hun echtgenoten. Anderen daarentegen zullen antwoorden dat alle vertegenwoordigers van het sterkere geslacht in staat zijn om hun andere helft te verraden als bepaalde omstandigheden zich voordoen.

Beide hebben volkomen gelijk in hun meningen, omdat ieder van ons een individueel karakter en een kijk op het leven heeft. Wat bepaalt de stemming over verraad onder onze mannen?

Deze vraag kan niet eenzijdig worden beantwoord. In veel opzichten is de houding van de man tegenover zijn vrouw afhankelijk van het gedrag van de vrouw zelf. Vaak zijn er situaties waarin dezelfde man zich anders gedraagt ​​met een verschillende aard van de vrouw.

Dit alles gebeurt omdat een van hen haar in staat stelt te veranderen of zich zo te gedragen dat de man gedwongen wordt naar de zijkant te kijken. De andere houdt haar uitverkorene in zijn "juk", of hij doet dat zodat hij geen verlangen heeft om "naar links" te kijken.

Elke verliefde dame kan gemodelleerd worden als u regelmatig werkt aan het voorkomen van overspel. Net zoals een verraad een fatsoenlijke en eerlijke man kan zijn, als zijn andere helft niet geeft om het onderhouden van relaties.

Er moet aan worden herinnerd dat het huwelijk heel zwaar werk is. Dit geldt vooral voor vrouwen. Geen wonder dat ze zeggen dat de eerlijke seks de bewakers van de haard zijn.

Maar van alle regels is er altijd één, maar een uitzondering. Er zijn gevallen waarin een vrouw machteloos is in het licht van omstandigheden.

Natuurlijk zijn er mannen die niet in staat zijn tot langdurige relaties. En dergelijke gevallen doen zich voor.

Geef de vrouw niet de schuld in deze situatie. Je moet begrijpen dat ze een partner heeft met een onstabiele mentale toestand. Hoogstwaarschijnlijk werd een dergelijke toestand veroorzaakt door een soort mentaal trauma, misschien zelfs een kind. Dat is de reden waarom een ​​Don Juan-man niet kan stoppen met het kiezen van een vaste partner.

De overtreding veroorzaakte de man tot het feit dat hij telkens als hij zichzelf bewijst dat hij op elk moment en op elk moment een partner kan vinden. Hij zal nooit worden afgewezen, verlaten en vernederd, omdat hij, naar zijn mening, perfectie is.

Zo iemand ontmoet en de essentie van zijn natuur beseft, Raak niet boos en probeer fouten in jezelf te vinden om het gedrag van de rak te rechtvaardigen.

In dit geval is de beste oplossing om voor eens en altijd deze verbinding te beëindigen. Er moet aan herinnerd worden dat je in het leven nog steeds een man tegenkomt die je liefde en respect kan geven.

statistiek

Deskundigen na de uitgevoerde onderzoeken beweren dat mannen in de meeste gevallen veranderen om seksuele bevrediging te verkrijgen. Hun gemoedstoestand is niet altijd "betrokken" in het proces. Dat is precies waarom velen beweren dat mannelijk overspel niets betekent.

Vrouwen veranderen "met alle ernst" en verwachten dezelfde warme psychologische impact van hun partner. Geen wonder dat ze zeggen dat een vrouw, haar echtgenoot verandert en in een gehuurd appartement verblijft, onbewust meubels arrangeert en probeert een gezellig familie nest te maken.

Maar ondanks alles, beschouwt de meerderheid van onze tijdgenoten, bijna 51%, verraad geen reden tot echtscheiding. Misschien gebeurt dit omdat meer dan 70% van de mannen en meer dan 26% van de vrouwen ongeveer een keer in hun leven hun tweede helft hebben bedrogen.

We geven enkele statistieken.

 • Op het werk veranderen ze ongeveer 30%, dit aantal omvat zowel mannen als vrouwen. Typisch, overspel is een eenmalig fenomeen.
 • Met buren die 14% van zowel mannen als vrouwen veranderen.
 • Tijdens hun vakantie veranderen vrouwen (34%) vaker dan mannen (20%).
 • In de natuur of in het land vindt 30% van het verraad plaats, en in de appartementen waar een van de partners bij zijn gezin woont, verandert 30% van de mensen.

We kunnen dus zeggen dat niet alle inwoners van onze planeet in staat zijn tot systematisch verraad.

Een sterk gezin en kinderen houden vaak impulsen tegen die tot immoreel gedrag leiden.

Psychologie en oorzaken

Psychologen zeggen dat er veel voorwaarden en factoren zijn die de houding van een man tegenover overspel uitlokken. Zo'n fenomeen kan een midlifecrisis veroorzaken. Na veertig jaar beginnen sommige mannen te voelen dat hun actieve seksleven ten einde loopt.

Bovendien zijn kinderen in veel gezinnen tegen die tijd behoorlijk volwassen geworden. Ze hebben hun eigen interesses en hobby's. Ouderlijke zorg verdwijnt naar de achtergrond. Een man voelt zich waardeloos, en dit duwt hem om zichzelf te vinden als een persoon in andere activiteiten.

Het gevoel van een geruïneerd nest is de naam van dit fenomeen. Een man is een kostwinner, hij is gewend te hopen op zijn hulp en zorg. Het hoofd van het gezin blijft werken en "trekt aan de riem", maar voelt geen enkele terugkeer of morele bevrediging. Hij komt voortdurend in verzet tegen het feit dat zijn zoon zelf al materiële rijkdom kan creëren, en zijn dochter zorgt voor een volledig buitenlandse vertegenwoordiger van het sterkere geslacht.

Tegen deze achtergrond begint een man te voelen dat er veel in zijn leven is gemist en niet is ervaren. Als zo'n vertegenwoordiger van het sterkere geslacht geen uitweg uit deze situatie vindt, kan hij een psychosomatisch fenomeen ondergaan. Psychosomatiek zal ernstige ziekten met zich meebrengen.

Daarom wil hij, om instinctief te ontsnappen aan een depressie, vele hoogten inhalen en bereiken. En wat inspireert dit? Natuurlijk, romantische impulsen. Het antwoord op dergelijke impulsen is er altijd. Zorg ervoor dat je een vrouw ontmoet die zijn hobby's en een goed humeur deelt. De wereld zal in dit geval fonkelen met nieuwe kleuren.

En dit is hoe het gebeurt wanneer zelfs de meest liefhebbende partner "van links naar links" van zijn gelovigen begint te lopen. Het blijkt dat mannen vals spelen op hun vrouw, maar het gezin niet verlaten. Vaak is de echtgenote al heel lang in het ongewisse dat de man een minnares heeft.

Situaties waarin de vrouwen zelf schuldig zijn aan het verraden van hun echtgenoten, zijn ook te vinden in onze samenleving. De reden hiervoor is seksuele ontevredenheid of koude houding van de vrouw. Om zijn zelfrespect te verbeteren, zal een man, vanwege gebrek aan aandacht, hem "aan de kant" gaan zoeken.

Er is een klein aantal vertegenwoordigers van het sterkere geslacht, dat aanvankelijk niet in staat is om een ​​sterk gezin te stichten. Dit fenomeen wordt beïnvloed door vele psychologische factoren. Een bepaald type karakter en zelfzuchtige houding die zulke mannen hebben, zullen nooit bijdragen aan het onderhouden van langdurige relaties met vrouwen.

Toegegeven moet worden dat dergelijke vertegenwoordigers van het sterkere geslacht op de planeet leven, wat kan worden toegeschreven aan de verstokte vrijgezellen. Als een man alleen woont, betekent dit niet dat hij absoluut geen romantische relatie met zijn partner heeft. Meestal worden dergelijke relaties niet geadverteerd en daarom zijn ze nergens toe verplicht.

Bachelors leven als eenzame wolven. Probeer dit niet te "temmen". Maak jezelf alleen maar erger.

effecten

Negatieve echo's van het verraad van haar man kunnen anders zijn. Wanneer de vrouw leert over het verraad van haar man, neemt haar zelfrespect sterk af en wordt ze depressief. Tegen deze achtergrond lijdt het hele gezin, met name kinderen. Dan begint de vrouw boos te worden op haar echtgenoot vanwege zijn fouten. En deze toestand eindigt niet met iets goeds. Negatieve emoties hebben niemand geholpen.

Als gevolg hiervan kan de beledigde vertegenwoordiger van het schone geslacht zelf naar verraad gaan om wraak te nemen. De vernietiging van de familie hier is onvermijdelijk. Wanneer echtgenoten lange tijd in het huwelijk hebben gewoond, zal het verraad van een van hen eruitzien als "een donderslag bij heldere hemel". Niet alle vrouwen kunnen het verraad van een echtgenoot vergeven, en dit moet onthouden worden.

De vrouwelijke helft van de mensheid meest geavanceerde wraak. Uit wanhoop kan een misleidde vrouw beslissen wraak te nemen. In geen geval mag dit worden toegestaan. Veel mensen, inclusief haar eigen kinderen, kunnen last hebben van haar gedachteloze acties. Als een vrouw de wet overtreedt, zal ze voor het gerecht gebracht worden. En dit is een tragedie die iedereen onherstelbare schade berokkent.

En een ander belangrijk moment dat niet over het hoofd mag worden gezien in een situatie van verraad is het verlies van vertrouwen. De beledigde vrouw zal haar echtgenoot niet langer met warmte kunnen behandelen. Bij haar zal elke stap voelen dat haar man haar opnieuw bedriegt. En pas na enige tijd zal haar wantrouwen verdwijnen. Maar totdat de rusttoestand aanbreekt, zullen er heel wat schandalen en problemen in de familie zijn.

Als het verraad is gebeurd, moet je niet langer stilstaan ​​bij grieven. Het is noodzakelijk om verder te leven. De tijd geneest en je klachten verdwijnen als je dat wilt.

Mannelijke weergave van het probleem

Sommige mensen geloven in het algemeen niet dat hun verraad iets bovennatuurlijks is. Het komt erop neer dat sommige vertegenwoordigers van het sterkere geslacht zeggen: "Wat ben ik aan het doen? Ik heb alle recht op verraad. Mijn vrouw en familie hebben niets nodig. Ik drink niet, rook niet. Kan ik op zijn minst een foutje hebben? "

Het is moeilijk voor te stellen, maar velen van hen zijn ervan overtuigd dat ze gelijk hebben en geloven niet dat ze iets verkeerd doen. Zo'n vertegenwoordiger van het sterkere geslacht zal zijn mening nooit veranderen. Hij zal rechts en links lopen totdat hij er genoeg kracht voor heeft. Ja, het is noodzakelijk om toe te voegen dat dit type mannen zelden het gezin verlaat.

Dit gedrag is typerend voor de typische egoïst. In het leven wil hij alles in één keer proberen. Hij is altijd in een goed humeur. Hier zijn alleen een vrouw en een minnares voelen zich niet zo op hun gemak bij zo'n levenspartner. Toegegeven, niet alle mannen behandelen hun favoriete vrouwelijke consument. Onder de ontrouwe echtgenoten zijn er mensen die ondraaglijk geestelijk lijden ervaren omdat ze de hele tijd moeten ontwijken en bedriegen.

Hij zal perfect begrijpen wat verkeerd doet, en zijn verraad kan het huwelijk vernietigen. Angst en wroeging tasten een man van binnen aan. Maar hiermee kan hij niets doen vanwege het feit dat zijn vrouw en meesteres hem dierbaar worden, en elk van hen op zijn eigen manier.

De situatie in dit geval is op twee manieren opgelost: de man zal het gezin voor zijn minnares verlaten, of hij zal blijven. Hier hangt alles af van de evoluerende omstandigheden.

Hoe te overleven?

Als er een grote behoefte aan is, dan kan dit fenomeen worden ervaren. Neem uw emoties om de beurt en stem af op een positieve manier. Zonder deze houding zou er niets gedaan moeten worden. Dan is het beter om te scheiden dan om iets half te doen. Dus je hebt besloten om het gezin en het huwelijk te redden. Doe dan het volgende:

 • geef de man niet de schuld en herinner niet aan verandering;
 • creëer een gezellige sfeer in het huis, bereid verschillende goede dingen voor en regel gezamenlijk thee drinken;
 • creëer vaker een romantische sfeer wanneer u alleen bent met uw partner;
 • Bezoek je goede vrienden en laat iedereen zien dat alles voor jou is gelukt;
 • je moet je man spenen om naar andere vrouwen te kijken, hiervoor altijd in de buurt zijn;
 • gezamenlijke sporttrainingen hebben;
 • verlaat vaak het hele gezin van de natuur;
 • communiceren met naaste familieleden, ouders;
 • Sleep geen kinderen naar je conflicten - ze zijn nog steeds klein en zullen zich erg zorgen maken omdat papa en mama kunnen scheiden.

Al je inspanningen zullen niet onopgemerkt voorbijgaan. Geleidelijk aan neemt de pijn af, maar tegelijkertijd zal er een optimistische stemming verschijnen. U zult zelf niet opmerken hoe alles is afgestemd op de gewenste modus. Het belangrijkste is niet om stil te staan ​​bij het probleem en niet depressief te worden.

Hoe te vermijden?

Geloof dat geen enkele echtscheiding je man zal durven weg te nemen als ze onbewust het gevoel heeft dat ze inferieur is aan jou in alle indicatoren van vrouwelijkheid. Ze zal geen tijd verspillen aan je gelovigen, wanneer andere mannen rondlopen, wiens vrouwen er veel slechter uitzien dan zij - ze is zo eenzaam en mooi.

Vergeet niet dat je ogen altijd goedgemaakt moeten zijn en dat je kapsel in uitstekende staat moet zijn. Terwijl u werkt aan het behoud van uw huwelijk, moet uw uiterlijk altijd perfect zijn.

Ontken uw man niet in intimiteit zonder speciale reden. Uw weigering moet logisch worden verantwoord. Tegelijkertijd moet je niet te opdringerig zijn, vooral als jullie beiden al behoorlijk volwassen zijn. Anders zal je man zich gaan complexeren en zorgen maken over de levensvatbaarheid van zijn mannelijke macht.

Probeer onenigheid over en zonder reden te voorkomen. Streven naar wederzijds begrip en wederzijds respect tussen jou. Wees positief, zelfs als er geen stemming is.

Een persoon zelf kan een aangename sfeer creëren rondom zichzelf en zijn geliefden. Het hangt allemaal af van jou, en je moet niet de hele tijd denken dat je man je op elk moment kan veranderen. Vecht tegen je angsten en overwin ze.

Mening van een expert over mannelijk hoogverraad in de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen