verraad

Wie verandert statistisch vaker: mannen of vrouwen?

Wie verandert statistisch vaker: mannen of vrouwen?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Welke vrouwen veranderen het vaakst?
 2. Welke mannen zijn niet waar?
 3. Statistieken over overspel
 4. Wie is meer in staat tot verraad: meisjes of jongens?

In de samenleving worden mannenverraad vaker besproken, hun details opgelucht en soms wordt een man als een echte held ontmaskerd, terwijl overspel van vrouwen niet het populairste onderwerp voor discussie is. Een vrouw die haar man heeft verraden wordt door de maatschappij veroordeeld en deze feiten zelf worden zelden nationale rijkdom. En daarom rijst de vraag onvrijwillig - wie verandert vaker van partner: mannen of vrouwen?

Welke vrouwen veranderen het vaakst?

Denk niet dat de verraders meestal mannen zijn. Vrouwen blijven ook niet in de schulden zitten. Dit is de conclusie van de experts van de Daily Telegraph, die alle feiten van de statistieken weerlegde. Ze publiceerden hun eigen gegevens verkregen via een grootschalige anonieme enquête. Hun resultaten lieten dat zien 2 van de 5 vrouwen bedroog ooit hun echtgenoten of uitverkorenen, terwijl slechts 3 van de 10 mannen tot overspel besloten.

Ongeveer de helft van de vrouwen die op voorwaarde van anonimiteit bekenden dat ze verraad hadden, zei dat dit zou gebeuren tijdens een feest in de club. Een kwart gaf toe dat ze een affaire hadden met een collega, een derde gaf toe dat attentietekens van buitenstaanders hen in een geïnspireerde en speelse bui brachten, en 10% van de ontrouwe echtgenotes zei dat dit hun levensprincipe is. dat het leven niet de moeite waard is om aan monogamie te besteden.

Eerder werd aangenomen dat vrouwen die zelfvoorzienend zijn, werken en rijk zijn aan het veranderen zijn. Maar de nieuwste gegevens van sociologen suggereren dat vrouwenverraad kent niet zoiets als veiligheid of sociale status - huisvrouwen veranderen niet minder dan een zakenvrouw. Tot 90% van de verraders gaf toe dat seks aan de kant hen helpt zich te ontdoen van negatieve emotionele overspanning.

Welke vrouwen zijn gevoelig voor verraad aan haar man.

teleurgesteld

De dame, die trouwde, had haar ideeën over een man, bouwde haar verwachtingen en illusies. Het gezinsleven heeft alles op zijn plaats gezet, en de man was niet zo prins, zoals het in het kadaster leek. Een vrouw die zichzelf als misleid beschouwt, is onbewust klaar om haar partner te vervangen. Ze probeert echter niet altijd het huwelijk te vernietigen, omdat de echtgenoot heel gemakkelijk en comfortabel kan zijn voor een samen leven.

Geliefd en moe

Als gevoelens voor de partner verloren gaan en de moed om de relatie te verbreken niet voldoende is, of als er andere redenen zijn om te blijven trouwen, is de behoefte aan tederheid, liefde-ervaringen, het onthullen van iemands seksualiteit nog steeds aanwezig. In dit geval wordt overspel vaak een redding voor de vrouwelijke psyche, en vaak eindigt het allemaal in een stormachtige romance aan de kant en de ineenstorting van het bestaande huwelijk.

geleerd

Vooral als hun opleidingsniveau hoger is dan dat van hun partner. Vroeg of laat is er een splitsing in zo'n paar - er is niets om over te praten. Een vrouw zoekt persoonlijke groei, en haar minder geschoolde partner lacht alleen maar om haar, keurt haar aspiraties niet goed. Een minnaar die persoonlijke groei en ontwikkeling ondersteunt, wordt niet zozeer een seksuele partner als een echte vriend. Op secundaire gronden is seks gehecht aan dergelijk overspel.

verveeld

Een vrouw die elk uur niet gepland is, heeft meer tijd om te daten (ook op internet) om aan de flirt te flirten.

Onder de leeftijd van 25 en na 40 jaar

De eerste zijn nog steeds te lichtzinnig, de tweede zijn al wijs genoeg en namen een beetje van elk van de vorige punten - ze waren opgeleid, teleurgesteld, een beetje verveeld van de routine en gematigd moe.

Vrije moraal hebben

Dit zijn in de regel vrouwen die hebben gezien hoe een moeder van partner wisselt, haar vrienden rechtvaardigt, gemakkelijk betrokken raakt bij mannen en hen verandert, evenals vrouwen die vóór het huwelijk een rijke seksuele ervaring hebben gehad.

Vrouwen gaan naar overspel, meestal zelfs niet voor seks. Ze willen welkom zijn, geliefd, bewonderd willen worden, het niet in het gezin krijgen. Ze willen trillende en gepassioneerde gevoelens, een rijke emotionele ervaring, begrip, communicatie, ze willen elk woord van hen vangen, waarderen.

Als een man in het gezin dit niet kan of wil opmerken, is de kans groot dat hij een misleidde echtgenoot zal worden.

Welke mannen zijn niet waar?

Mannen zijn van nature polygaam. Daarom is het in principe niet de moeite waard om te eisen dat maar één vrouw droomt van een man en droomt van de werkelijkheid. Er is echter niet alleen een natuurlijke wens om een ​​groot aantal vrouwen te hebben, maar ook onderwijs, religie, principes, persoonlijke karaktereigenschappen. En ze zijn de beperkende factor. Psychologen onderscheiden verschillende hoofdtypen van mannen die niet zo veel invloed hebben van externe factoren, en daarom hebben ze het meeste verraad.

Mannelijk kind

Uiterlijk is een man als een man, maar in zijn hart blijft hij op zijn best een eeuwig kind als een tiener. Hij is dol op games, niet afkerig van het besteden van zijn vrije tijd aan vrienden, hij gaat vaak in voor extreme sporten en heeft een nogal respectvolle houding tegenover zijn vrouw - net als zijn moeder. Hoe meer de vrouw, gezien het infantilisme van haar echtgenoot, een verbod stelt, hoe meer deze dertig jaar of veertig jaar oude 'tiener' rebelleert en niet vies is van het vinden van een vriendin op basis van interesses aan de kant. Maar zulke mannen hebben geen haast om het huwelijk te verbreken.

Ouder worden

Deze categorie omvat mannen die al veertig jaar getrouwd zijn en geen tijd hebben gehad om alle geneugten van het leven vóór het huwelijk te ervaren. Tegen de leeftijd van 40, komt er een begrip dat zo niet nu, dan bijna nooit. Ze geloven oprecht dat de vrouw nergens heen gaat en daarom is flirten aan de kant heel acceptabel. Hij wijdt zijn vrouw niet aan geheimen - beschermt haar en haar zenuwen.

Adventure seeker

Zo'n man heeft maar één echte passie - de passie van avontuur. Hij weet niet hoe hij rustig en afgemeten moet leven, hij moet beslist een avontuur zoeken en de zenuwen prikkelen. Zijn motto is "Geen dag zonder adrenaline!" Hij is misschien een goede echtgenoot, maar het gezinsleven stoort snel, het wordt nieuw voor hem. Verraad heeft hem nodig als een remedie voor verveling. Met dit alles is hij niet op zoek naar gemakkelijke manieren en krijgt hij vaak zeer riskante romans - bijvoorbeeld met een vriend van zijn vrouw of de vrouw van zijn vriend, zodat het gevaarlijker en opwindender is.

Zelfvoorzienend en narcist

Zulke mannen baren een vrouw om iedereen officieel te laten zien - hij is de eigenaar, de winnaar, maar hij is op geen enkele manier afhankelijk van zijn echtgenoot. Bovendien is het zijn eigendom, en daarom verbergen zulke mannen, met nieuwe overwinningen op het liefdesfront, dit niet voor hun vrienden en verdoezelen zich zelfs niet voor hun wettige vrouw. In principe zien ze niets verkeerds met hun gedrag. Maar verraad door de echtgenoten zal nooit accepteren en zal niet worden getolereerd.

pragmaticus

Typisch, het huwelijk van zo'n man bestaat al lang alleen door gewoonte of toeval. Passie en liefde is dat niet, de vrouw is niet wenselijk. Maar echtscheiding is lastig en soms onrendabel, zowel voor hem als voor zijn vrouw. Daarom leven mensen, maar om het een familie te noemen is erg moeilijk. Zo'n man verheldert de somberheid van het grijze dagelijkse leven met een adulteur. Een man heeft misschien niet eens één minnares, hij voelt zich niet schuldig voor zijn vrouw en verstopt daarom niet veel, zijn vrouw raadt veel, maar geeft de voorkeur aan zwijgen.

Twijfelachtige verliezer

Zulke mannen worden gekweld door twijfels.De vrouw is goed, maar plotseling zijn er betere vrouwen aan de kant? Hij controleert, zoekt, maar hij is te laf om het als zijn recht te verklaren, en daarom liegt hij en gaat naar buiten. In zijn hart hoopt hij dat zijn vrouw op een dag niet zal staan ​​en zelf zal verdwijnen.

Slachtoffers manipulatie

Zulke mannen zijn meestal getrouwd met zeer autoritaire en machtige vrouwen, die zelfs in staat zijn seks tot een hulpmiddel te maken voor het managen van hun echtgenoot - ze moeten nog steeds verdiend worden. Verraad voor hen alleen de bevrediging van hun seksuele verlangens, ontspanning. Ze verlaten het gezin meestal niet.

Statistieken over overspel

De statistieken van ontrouw in Rusland zijn nogal vreemd, en het kan zowel de vertegenwoordigers van de sterkere seks als de mooie dames interesseren:

 • ongeveer 62% van de mannen die van vrouw veranderen, geeft er de voorkeur aan om samen te trouwen met getrouwde vrouwen, slechts 10% van de mannen die getrouwd zijn, riskeert het aangaan van een relatie met alleenstaande meisjes;
 • het verraad van vrouwen is meer permanent - tot 45% van de vrouwen in het huwelijk heeft een constante liefhebber en is niet geneigd hem voor een ander te veranderen, en slechts 19% van de mannen die vals speelt kan dezelfde consistentie bieden;
 • tot 75% van de mannen en tot 24% van de vrouwen verandert systematisch hun echtgenotes en echtgenoten, of ten minste één keer veranderd;
 • ontevredenheid over seksleven veroorzaakt echtscheiding bij 9% van de mannen en 13% van de vrouwen;
 • de wens om nieuwe acute gevoelens te ervaren is inherent aan 14% van de mannen en 7% van de vrouwen;
 • echte nieuwe liefde - 7% van de mannen en meer dan 25% van de vrouwen;
 • hun zelfrespect vergroten, het verlangen om zichzelf te verdedigen - 14% van de mannen en slechts 4% van de vrouwen;
 • lange scheiding, gedwongen gescheiden leven veroorzaakt ontrouw 12% van de mannen en 8% van de vrouwen;
 • van verveling en routine tot nieuwe relaties, 3% van de mannen en 7% van de vrouwen "wegrennen";
 • onbedoeld verraad wordt verkregen (onder invloed van alcohol, op een feest, bedrijfsfeest, enz.) bij 14% van de mannen en 7% van de vrouwen;
 • verraad aan vergelding voor de verkeerde partner - vooral vrouwelijke reactie: dit is wat 11% van de vrouwen en slechts 0,5% van de mannen doet;
 • meestal wisselt 30% van de mannen en bijna evenveel vrouwen van collega's;
 • in het resort zullen vrouwen eerder veranderen - zo antwoordde 34% van de mensenhandelaars, terwijl slechts 19% van de mannen zichzelf overspel op vakantie toestond;
 • met buren en familievrienden verandert hij tot 10% van de vrouwen en ongeveer 5% van de mannen.

Om het plaatje aan te vullen, is het de moeite waard om u te informeren dat het meest voorkomende verraad plaatsvindt in het huis van een van de geliefden. Ongeveer een derde van de geliefden gaat liever naar het land of verblijft bij wederzijdse vrienden. Slechts 10% huur een appartement of hotelkamer.

Wie is meer in staat tot verraad: meisjes of jongens?

Als je op statistieken vertrouwt, veranderen mannen vaker, maar meisjes staan ​​ook niet opzij. Zijn in staat tot verraad allemaal, omdat de omstandigheden die dit kunnen pushen heel verschillend kunnen zijn.

Het is ook belangrijk dat het paar investeert in het concept van verraad. Vanuit het oogpunt van psychologen is er geen lichamelijk of moreel verraad - geen halftonen. Vanaf het moment dat een van de partners zich laat nadenken over een mogelijke relatie met iemand aan de kant, wordt hij al een verrader. En dergelijke gedachten, zelfs bij gelukkige huwelijken, kunnen bij partners voorkomen. Dit betekent niet dat ze haasten om te veranderen. Vergeet niet over persoonlijke ervaringen, de aard van de persoon, zijn opvoeding en overtuigingen.

Maar in gezinnen waar begrip de overhand heeft, wederzijdse hulp, vertrouwen, waar echtgenoten gemeenschappelijke belangen hebben en weten hoe met elkaar te communiceren over elk onderwerp, komen verraad veel minder vaak voor. Alles is belangrijk - de kwantiteit en kwaliteit van seks, de aanwezigheid van gewone kinderen, gemeenschappelijke hobby's, de manier om gezamenlijke weekends door te brengen, familietradities en kleine signalen van aandacht voor elkaar.

De kans op verraad neemt toe in gezinnen waar er geen begrip is, waar ze niet goed kunnen praten en veelvoorkomende problemen samen oplossen, waar partners zich niet gesteund voelen, de behoeften van elkaar negeren. In dit geval zal de waarschijnlijkheid van mannelijk overspel altijd iets groter zijn dan de waarschijnlijkheid van een vrouw, maar wederzijdse verraad is niet uitgesloten.

Zie de volgende video voor informatie over waarom we worden gewijzigd, wie waarschijnlijker man of vrouw is, hoe je kunt vergeven.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen