verraad

Verraad: wat is en hoe te herkennen?

Verraad: wat is en hoe te herkennen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Wat is het?
 2. redenen
 3. Tekenen van
 4. Hoe dit te behandelen?
 5. Hoe te overleven?
 6. Is het mogelijk om te vergeven?
 7. Is het mogelijk om te voorkomen?
 8. Tips van de psycholoog

De relatie tussen mensen is divers. Gevoelens zoals liefde en haat zijn er altijd. Geen wonder dat ze dat zeggen uit liefde tot haat - één stap. Deze twee gevoelens kunnen hun plaatsen in de ziel van een persoon in de eerste plaats veranderen wanneer er een verraad is.

Wat is het?

Vreemdgaan is verraad. En het kan aanwezig zijn in alle sferen van het menselijk leven. Vooral komt dit concept vaak voor als het gaat om de relatie tussen de seksen.

Verraad maakt inbreuk op alle wetten van eerlijke relaties tussen een man en een vrouw. Waar is de grens tussen verraad en vluchtige passie, niemand kan antwoorden. Alle conclusies die elke persoon voor zichzelf maakt.

Liefde breekt bijvoorbeeld uit tussen twee naaste mensen, die zich ontwikkelen tot iets meer - zielsverwant. Verraad een partner maakt allebei ongelukkig. Dit gebeurt omdat een van hen besluit om niet eerlijk te handelen met de ander.

Dientengevolge is er een misleiding die niet gemakkelijk en vrij kan worden ervaren. Verstoorde harmonie van gevoelens, die tot breuk leidt.

Verschillende mensen veranderen anders. Voor sommigen wordt valsspelen niet beschouwd als vals spelen als het een eenmalig personage had. Desondanks zal deze manifestatie nooit de norm van het leven worden. Geen fatsoenlijke mensen zullen accepteren dat hij verraden is.

Trouwens, mannen en vrouwen hebben verschillende opvattingen over deze factor. De eerste geloven dat het verraad van mannen geen enkele bedreiging vormt voor hun familie. Sommige vertegenwoordigers van het sterkere geslacht stellen hun wrede connecties serieus gelijk aan negatieve gewoonten, zoals roken en drinken. Niet-drinkers en niet-rokers rechtvaardigen zichzelf door te zeggen dat dit hun enige nadeel is.

Zo'n houding van de consument tegenover een vrouw kan door niets worden gerechtvaardigd. Als de vrouw haar man toestaat om zich op deze manier te gedragen, dan is dit haar persoonlijk recht. Maar dit gedrag is in strijd met alle kanonnen van het menselijk bestaan.

Vrouwen vals spelen op hun gelovigen niet minder dan mannen. Maar hier moet je een reservering maken. Een deel van hen haalt het uit wraak en probeert haar man te bewijzen dat hij zich niet gedraagt ​​zoals we zouden willen.

Direct spreken, geen fatsoenlijke vrouw zal verraad gaan plegen als haar metgezel rijk, beleefd, knap, familieman is, niet drinkt, niet rookt. Daarom zou dit onderwerp nader moeten worden benaderd als we de oorzaken van vrouwelijke ontrouw willen weten. Dus waarom hebben vrouwen en mannen nog steeds een verlangen om tot verraad te gaan, laten we het begrijpen.

redenen

Ze kunnen anders zijn. Hoeveel mensen, zoveel redenen. Maar het classificeren van de voorwaarden die tot verraad kunnen leiden, is mogelijk. Laten we proberen ze op te splitsen met punten.

 • Laten we beginnen met het banale. Het meisje is niet getrouwd vanwege liefde. Bepaalde omstandigheden dwongen haar om deze stap te zetten. Op dat moment toen ze deze beslissing nam, leek het haar dat alles "verdragen was - verliefd worden". Maar nee, de menselijke ziel heeft zulke eigenschappen die de nuchtere geest niet gehoorzamen. Na een tijdje ontmoette ze de man van haar dromen. Natuurlijk kan in deze situatie niemand zichzelf de opdracht geven om van deze of gene persoon te houden of deze niet lief te hebben. Als gevolg daarvan was er een verraad en als gevolg daarvan - de vernietiging van het huwelijk.
 • Nog een moment. In het begin was alles prima in familierelaties. Maar na verloop van tijd begonnen conflicten. Echtgenoten begonnen uiteen te drijven. Een van hen ontmoette een persoon die meer sympathiek was.Hij leek aantrekkelijker voor hem. Al snel werd het huwelijk vernietigd.
 • Sommige echtelieden hebben de hele tijd aandacht. Een vrouw probeert haar uiterlijk bijvoorbeeld vlekkeloos te maken. Tegen deze achtergrond is zij ook een goede gastvrouw en een zelfvoorzienend persoon. En haar man op het punt niet al deze eigenschappen op te merken, maar integendeel, bestraft haar ook voor de geringste belediging.

Geduld met zijn vrouw kan op elk moment uiteenspatten. En op dit moment zal er zeker iemand zijn die alle kwaliteiten en waardigheid van een beledigde vrouw zal zien. Verraad is in dit geval onvermijdelijk.

 • Echtgenoten leven te lang samen. Kinderen zijn volwassenen, maar er zijn geen gemeenschappelijke interesses. De emotionele situatie in het huis suggereert dat de man en vrouw volkomen vreemden zijn geworden. Om te controleren of dit zo is, wordt één van hen beslist om overspel te plegen. Dan blijkt dat het inderdaad tijd is om elkaar van familieverplichtingen te bevrijden. Maar dit is niet altijd het geval. De situatie kan zich omdraaien en een ander scenario volgen. Verraad zorgt voor stress, emotionele trilling. Het resultaat zal een verzoening van de echtgenoten zijn en ze zullen op een nieuwe manier genezen.
 • Sociale netwerken dragen bij aan de toename van het aantal wijzigingen. Veel mensen hebben hun eigen persoonlijke accounts. Sommigen van hen communiceren met voormalige kennissen en klasgenoten. Onder hen kan de voormalige geliefde zijn. En er is geen garantie dat vergeten gevoelens niet opnieuw oplaaien tussen hen.

Het begint meestal zo. In het begin is er sprake van hoe iemand zich in het leven vestigt en dan beginnen warme herinneringen. Voordat je in dit geval vals speelt, is de hand geplaatst.

 • Het is moeilijk voor te stellen, maar het gebeurt ook dat sommigen hebben gewoon seks nodig. Het is voor hem dat ze klaar zijn om het gezin en de kinderen te vergeten. Na zulke daden komt berouw, maar als familieleden erachter komen, is de terugverdientijd erg hoog. Het zal veel werk vergen om de relatie tussen de echtgenoten te herstellen.
 • En nog een "onbeduidende reden" is alcohol. In een staat van dronkenschap kan een persoon niet adequaat denken. Natuurlijk nemen die gevoelens die een normaal persoon onderdrukt op zich, het over. Wanneer het bewustzijn niet voldoet aan de eisen van fatsoen, dan gebeuren dergelijke negatieve manifestaties. De terugverdientijd hiervoor is misschien te hoog. Daarom moeten degenen die slecht controle over zichzelf hebben na het nemen van alcohol, extra voorzichtig zijn.
 • Groot leeftijdsverschil speelt ook een belangrijke rol bij het vormgeven van de stemming voor verraad. Het gebeurt niet meteen. Wanneer een man en een vrouw elkaar ontmoeten, waarbij de ene veel ouder is dan de andere, gaat in het begin alles perfect. Oudere partner beschermt zijn liefde. Maar de tijd verstrijkt en de leeftijd begint in alle sferen van het leven van invloed te zijn. Allereerst - het is een seksuele aantrekking, dan is er een veelzijdigheid aan opvattingen en overtuigingen. Het resultaat is een complete mismatch van persoonlijkheden, omdat een aanzienlijk leeftijdsverschil tussen echtgenoten over het algemeen onnatuurlijk is.

Tekenen van

Het erkennen van overspel is niet eenvoudig. Sommige ontrouwe echtgenoten verbergen hun relatie op zo'n manier dat zelfs een ervaren speciale agent ze niet kan splitsen. Alles is er serieus: wachtwoorden, appartementen, wissels. Dergelijke koppelingen worden meestal niet lang gepubliceerd en sommige worden volledig niet bekendgemaakt.

Als beide veranderende partijen niet willen dat een grote kring mensen zich bewust wordt van hun relatie, dan ze zullen alles doen wat mogelijk en onmogelijk is om verraad te verbergen.

Geen enkele vrouw of echtgenoot zal verraad verdenken aan zijn soulmate, als ze in alles zal opletten. Ja, het is heel moeilijk, maar rechtvaardigt op de een of andere manier ontrouwe echtgenoten en echtgenotes.

Ondanks alles streeft zo'n "gleny" ernaar het gezin te redden. Daarom streven ze er omwille van de vrede in het gezin en omwille van kinderen naar hun leven niet buiten het huwelijk te promoten. Natuurlijk is er geen reden om hen hiervoor te prijzen, maar dit is op zijn minst een uitweg uit de situatie.

Een ander ding, wanneer er duidelijk bewijs is van overspel. En hier is wat je nodig hebt om op te letten.

 • De tweede helft begon hun uiterlijk zorgvuldig te volgen. En dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Waar moet je in dit geval op letten: de laatste tijd is je man (vrouw) vooral geïnteresseerd in persoonlijke hygiëne, een sterke geur van parfum of eau de cologne komt van je geliefde, een ideaal kapsel wordt elke dag gedaan enzovoort. Het begon allemaal opeens, maar voordat dit niet werd waargenomen. Bekijk je metgezel van dichterbij.
 • Flirten is een ander teken. Het kan zich zonder reden manifesteren wanneer u in een bekend bedrijf bent. Je metgezel (ca) gedraagt ​​zich provocerend en trekt voortdurend de aandacht naar zichzelf. Dit betekent niet dat het object van aanbidding van uw echtgenoot (ha) nabij is. Net wanneer iemand in een romantische relatie verkeert, gedraagt ​​hij zich zo vanwege een kleine toename in hormonale niveaus, of wordt hij gegrepen door opwinding.
 • Koudheid in seksuele relaties - Dit is een helder teken dat je partner aan het veranderen is. De ontrouwe partner (s) heeft een dubbelleven. In de ene is je andere helft een loyale en liefhebbende persoon, in de andere - een gepassioneerde minnaar (ca). Zulke mensen hebben genoeg ervaringen en geven gemakkelijk onnodige af.
 • Zenuwachtig gedrag kan ook aangeven dat een partner je bedriegt. Je begon hem gewoon te ergeren omdat hij een nieuw voorwerp van aanbidding had. Het lijkt hem dat je opzettelijk alles doet om hem boos te maken.

Aanhoudende negatieve uitstoot kan agressie van uw kant veroorzaken. Ontwikkelingen kunnen van tevoren worden voorspeld. De relaties nemen af ​​en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

 • Je vrouw of man gedraagt ​​zich verdacht. Frequente vertragingen op het werk, bang kijk als je leidende vragen stelt. Alles suggereert dat je moet nadenken over het probleem. Veel veranderende partners verbergen hun telefoon zodat u hun oproepen en privéberichten niet kunt volgen. Misschien ben je te verstrikt in je vermoedens, maar het controleren van deze situatie doet geen pijn.

Dit zijn slechts enkele van de meest uitgesproken tekens waarop u moet letten. Als u uw man of vrouw heel goed kent, kunt u zelf gedragsveranderingen zien die alleen bij uw geliefde horen.

Hoe dit te behandelen?

Deze vraag is geen en zal geen definitief antwoord zijn Natuurlijk is niets goeds in verraad geen geliefde. En als je eenzijdig beoordeeld wordt, dan kun je maar één advies geven - een echtscheiding krijgen.

Maar we begrijpen allemaal dat er in ons leven verschillende situaties zijn waardoor we niet direct kunnen handelen en onvoorwaardelijk de juiste acties kunnen uitvoeren.

Als je sterk gehecht bent aan een man of vrouw, dol bent op gekte en geen scheiding wilt, dan moet je nadenken en luisteren naar het advies van een psycholoog.

Je kunt met verraad leven als je je geen leven kunt voorstellen zonder een persoon in je buurt. In dit geval moet je hem niet in een openhartig gesprek duwen en proberen hem naar het "heldere water" te brengen.

Dus loop je het risico je liefde voor altijd te verliezen. Misschien zal hij (zij) zich omdraaien en weggaan met de woorden: "Omdat je alles weet, betekent het dat ik je niets hoef uit te leggen." Als je bang bent voor een dergelijke ommekeer, ga dan voorzichtig te werk.

Het is in deze situatie niet nodig om schandalen en driftbuien aan te wakkeren, om loyaliteit en eerlijkheid te eisen. Als de echtgeno (o) t (e) niet "de deur dichtgooide", dan is de garantie dat hij (zij) niet zal vertrekken na een ander schandaal.

Als je denkt dat je man (vrouw) lijdt en niet weet wat je moet doen, is het beter om geen onverwachte bewegingen te maken. Doe net alsof je niets weet, blijf je gedragen alsof er niets gebeurd is. Probeer zelfs je aandacht naar je partner (s) te vergroten.

Spreek aanhankelijk woorden, flirt en kijk hoe je eruit ziet. Dit gedrag zal zeker bijdragen aan het feit dat je tweede helft nog steeds niet het gezin durft te verlaten.

Een ander ding is wanneer kardinale maatregelen nodig zijn, zodat de echtgenoot zijn fout erkent.

Eerst moet je een vals spelende echtgenoot (vrouw) betrappen. Een foute partner moet begrijpen dat hij een zeer slechte daad heeft gedaan. Anders wordt verraad een gewoonte. Het is niet nodig dat de echtgenoot (echtgenote) (la) een grote straf draagt.

U kunt gewoon met een geliefde praten en uitleggen dat zijn acties de reputatie van uw familie schaden. Als je een vertrouwensrelatie hebt, zal misschien alles lukken.

De standaard van het huwelijk is altijd de loyaliteit van beide echtgenoten geweest. Daarom moet u uw partner aansporen tot het juiste gedrag in relatie tot u. Hiervoor moet je vertrouwen op je gedachten en verlangens.

U moet begrijpen dat het niet voldoende is om alleen overspel te berekenen. Nadat dit is gebeurd, is het noodzakelijk om duidelijk te weten wat te doen met dit feit en hoe verder te gaan. Er is een eenvoudig antwoord hierop - het is aan jou. Als je besluit te vergeven, vergeef dan en heb er nooit spijt van.

Als je begrijpt dat je het verraad van een geliefde niet kunt accepteren, moet je een echtscheiding aanvragen.

Hoe te overleven?

Het is niet genoeg om te weten dat de tweede helft verandert. Hierna moet je begrijpen hoe je de pijn van verraad kunt overleven. Dus volg je innerlijke stem, het zal je nooit bedriegen. En begin aan het probleem te werken.

 • Blijf niet stilstaan ​​bij wat je hebt veranderd. Vernietig alle negatieve herinneringen en ervaringen die je had tijdens de tijd dat je vernam over het verraad van een geliefde. Steek het feit van verraad uit je hoofd. Dit zal gemakkelijker worden als je voelt dat je partner erg berouwvol is.
 • Beschuldig jezelf niet met zwakhartigheid en het feit dat je op een verkeerde manier handelt. Je gaat naar de roep van je hart en daarin hebben absoluut gelijk. Niemand kan jou de schuld geven van je daden.
 • Luister niet naar het advies dat 'weldoeners' u proberen te geven. Niet altijd kunnen ze helpen, en sommige kunnen alleen maar pijn doen. Onthoud dat het vanaf de zijkant veel gemakkelijker te beoordelen is dan een probleem in de ziel te ervaren.
 • Neem geen wraak. Wees langer. Wees niet boos, want boosheid is een slechte raadgever en heeft nog nooit iemand geholpen. Vanwege het negatieve, zullen je problemen alleen maar groeien als een sneeuwbal.
 • Nadat het verraad van een geliefde in mijn hart erg slecht is. Om depressies te voorkomen, raak betrokken bij afleidende en positieve dingen. Beste hulpsporten. Op een loopband of stadion ontmoet je gelijkgestemde mensen.

Nieuwe kennissen en algemene passies zullen je afleiden van obsessieve gedachten.

Als u dit item nu leest, moet u begrijpen dat u in de diepten van uw ziel nog steeds hoopt dat uw relatie niet zal opbreken. Als je besluit verraad te vergeven en vrede te sluiten met je partner, volg dan een paar stappen.

 • Wanneer je dicht bij je zielsverwant bent, probeer hem dan niet nogmaals de schuld te geven van verraad. Geloof me, je geliefde doorziet niet minder dan de jouwe en probeert met al zijn kracht relaties op te bouwen.
 • Loop veel samen, ga op bezoek en toon je verzoening.
 • Doe mee aan een gemeenschappelijke zaak, begin bijvoorbeeld geld te sparen om een ​​duur artikel te kopen dat u nodig heeft en dat u allebei zal behagen.
 • Zorg ervoor dat je kinderen bij verschillende familiefeesten en -avonturen betrekt. Hieruit zal je huwelijk alleen maar sterker worden.
 • Start een gezamenlijke reparatie in uw appartement of begin met de bouw in het huisje van elk object in de vorm van een tuinhuisje. Vervolgens organiseer je daar gezamenlijke bijeenkomsten.
 • Afzonderlijk tijdverdrijf kan ook bijdragen aan een snelle aanpassing aan de realiteit. Laat een van jullie gaan vissen en de ander behandelt huishoudelijke taken. Tegen de avond ontmoet je een gezamenlijk diner, waarbij het hoofdgerecht een oor zal zijn.

  Je kunt alle beledigingen vergeten als het een oprechte bui is. Niemand zal uw problemen voor u oplossen.

  Is het mogelijk om te vergeven?

  Verraad is een verraad.De psychologie van verraad is dit: je wordt verraden door de naaste persoon, en dit maakt het nog pijnlijker.

  Absoluut geen verraad aan vergeving. Geen enkele verklaring kan deze actie rechtvaardigen. Zo'n houding tegenover jezelf moet niet worden getolereerd. De wereld is aan het instorten voor onze ogen en het lijkt erop dat alles, het leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

  Het is echter de moeite waard om "stop" voor jezelf te zeggen. Trek jezelf samen! Van snikken en jammeren voel je je niet beter voor de ziel. Integendeel, je zult je toestand verder verergeren. Niets is erger dan de dood. Alles wat er niet mee verbonden is, kan worden gecorrigeerd.

  Vergeven of niet vergeven - het hangt alleen af ​​van je verlangen, karakter en houding. De morele kant doet er niet toe. Onder bepaalde omstandigheden kan een geliefde begrepen worden, ondanks het feit dat hij erg schuldig is voor jou.

  Natuurlijk, als uw partner (ca) de gelofte van loyaliteit meer dan eens verbrak, zou u diep moeten nadenken over het voortzetten van de relatie. Hoewel het in dit geval onmogelijk is om ondubbelzinnig te oordelen. Vooral als het niet voor het eerst is dat je alles "op de rem" laat gaan, betekent dit dat je je al hebt aangepast aan deze gebeurtenissen in je leven.

  Is het dan de moeite waard om de manier waarop je samen leeft te veranderen - aangezien je je geliefde altijd vergeeft, dan is deze persoon je dierbaar.

  Misschien heeft hij andere kwaliteiten die zo'n negatieve kant kunnen 'verslaan', als systematisch verraad.

  Veroordeel jezelf in geen geval voor dergelijk gedrag. Niemand heeft het recht om dit te doen, hetzij aan de zijde van familieleden of van uw vrienden. Het is jouw bestemming en alleen jij bepaalt hoe je in een bepaalde situatie moet handelen.

  Als je het lijden niet moe bent, betekent dit dat ze niet veel schade toebrengen aan je psyche. In dit geval is er maar één advies: vecht voor je geluk, ondanks spot en veroordeling.

  Normale mensen zullen niet lachen om de fouten van anderen. Als iemand je probeert te veroordelen, betekent dit dat hij zelf niet in orde is in zijn persoonlijke leven. De mening van een verliezer mag je niet interesseren.

  Het komt ook voor dat iemand een keer een fout heeft gemaakt en meteen is gepakt. Hij wil echt voor je knieën vallen en zijn excuses aanbieden. Maar je trots staat niet toe dat je uitverkorene de kans krijgt om oprecht om je vergiffenis te vragen. Hieruit kwelt u uzelf en pijnigt u uw andere helft.

  Waar is dit lijden voor? Er is één eenvoudige regel om een ​​gelukkig persoon te zijn: als je echt iets wilt doen, doe het dan. Anders zul je later de rest van je leven spijt hebben van de gemiste kans.

  Niemand weet wat er zal gebeuren. Misschien bent u "blind" voor de overtreding en kunt u niet zien hoe uw geliefde het doet. daarom Wees voorzichtig - weersta je oprechte verlangens en impulsen niet.

  Is het mogelijk om te voorkomen?

  Deze vraag is hetzelfde als in eerdere gevallen, er is geen definitief antwoord. Spontaan verraad kan niet van tevoren worden voorspeld en uiteraard worden voorkomen. Als verraad echter optreedt tegen de achtergrond van dronken alcohol, kan dit als een overmacht worden beschouwd.

  Je hoeft niet te denken dat de man of vrouw je definitief zal veranderen. Onze gedachten zijn materieel, en u kunt onvrijwillig uw gezin lastigvallen. Leef gewoon en wees nergens bang voor, des te meer je nodig hebt om het te doen als er geen zekere voorwaarden voor zorg zijn.

  In andere gevallen kan het verraad van de tweede helft worden voorkomen door constante preventieve acties uit te voeren.

  Om te beginnen zal je tegenstander (ca) nooit succesvol zijn als je de norm bent voor correct gedrag. Als je vlekkeloze uiterlijk voorbijgangers doet keren en het gedrag is altijd correct, en je hebt alle menselijke kwaliteiten, ontspan dan.

  De kansen dat je door een geliefde bedrogen wordt, worden gehalveerd. Iedereen die je vrouw of je man wil verleiden zal verschillende keren nadenken voordat hij probeert de andere helft te overtuigen om te veranderen.Omdat de tegenstander (ca) zal begrijpen dat je een waardige tegenstander (ca) bent, en geen fiasco wilt ondergaan.

  Iets anders, als u de laatste tijd niet probeert om voor uw beeld te zorgen. Dit kan te wijten zijn aan gebrek aan tijd en geld. Maar vooral vrouwen moeten dat onthouden een echte dame zal altijd het middel vinden om zichzelf mooi te maken.

  Simpele komkommermaskers, onconventionele haarverzorging en geen dure, maar stijlvolle kleding zullen uw look uniek maken. Mannen kunnen ook worden geadviseerd om zichzelf in een bepaalde vorm te houden. Eet niet te veel 's avonds en ga regelmatig sporten (dit geldt ook voor vrouwen). De slappe figuur en doorhangende buik hebben nog niemand aantrekkelijk gemaakt.

  Als je mensen om je heen leuk vindt en altijd positief uitstraalt, dan zal het moeilijk zijn om met je te concurreren. Je partner zal honderd keer nadenken voordat hij aan de zijkant flirt.

  Tips van de psycholoog

  Veel verleidingen leiden vaak tot het feit dat iemand begint te spuiten. Hij wil alle geneugten van het leven proeven. Voor degenen met een minder stabiele kijk op het leven, zijn de grenzen tussen hobby's en verraad vervaagd.

  Levensleer is altijd significant anders dan praktisch. Geen wonder dat de volkswijsheid zegt: "Het probleem van andere mensen is de verkenning van de handen." En hoe zit het met hem? Het zal niet van de ene op de andere dag werken. We zullen eraan moeten werken.

  Vergeet niet dat na het verraad van een van de partners (echtgenoten) tussen jou, niets ooit hetzelfde zal zijn. Alle relaties zullen opnieuw moeten worden hersteld en sommigen van hen zullen in een geheel andere richting worden veranderd.

  Als je besluit om je huwelijk en gevoelens te redden, probeer dan af te stemmen op het feit dat je veel zult moeten doen voordat vrede en vreugde weer bij je thuiskomen.

  Volg hiervoor het advies van een psycholoog.

  • Maak je partner niet nog eens boos over de schandalen. Niet herinneren aan verraad en geef niet de schuld.
  • Betrek gemeenschappelijke zaken die je verenigen en vrede sluiten.
  • Communiceer meer met uw kinderen en breng samen uw gezinsvakantie door.
  • Probeer alles te vergeten wat met verraad te maken had. In extreme gevallen kunt u proberen naar een andere stad te gaan. Er is absoluut niemand en niets zal je herinneren aan de negatieve ervaring.

   In een andere situatie, wanneer voor jou een verraad aan een geliefde een fataal fenomeen is geworden, moet je jezelf niet martelen en proberen een gebroken kopje te "lijmen". Neem een ​​gewenste stap en snijd in één klap alles af dat verband hield met de persoon die je heeft verraden.

   Als u een definitieve en onherroepelijke beslissing hebt genomen, moet u tijdens het afscheid niet aarzelen.

   Dit maakt het gemakkelijker voor u om op i te klikken. Het is noodzakelijk om een ​​eenvoudige regel te begrijpen: hoe langer de tijd om beslissingen te nemen, hoe meer je in een stupor valt. Deze aandoening zal psychosomatische verschijnselen met zich meebrengen. Van grote emotionele overbelasting kun je fysiek ziek worden. Zorg daarom voor je zenuwen en geef jezelf de opdracht om te scheiden.

   Ja, eerst zal het moeilijk zijn, maar de tijd geneest. Alles gaat voorbij. Er zal niets meer over zijn van pijn, en je zult klaar zijn voor nieuwe ontmoetingen, heldere, die zullen eindigen in sterke relaties.

   Probeer gewoon geen 'kruis' op te zetten. Nu lijkt het alsof je niemand meer kunt geloven. Vergeet niet dat er in het leven nog steeds veel interessante en onontgonnen zijn. Als je nu niemand anders bij jou in de buurt wilt zien, probeer dan een hobby te vinden voor je ziel. Als gevolg hiervan zul je in staat zijn om je ziel te genezen, en wanneer dit gebeurt, zul je zelf voelen dat je iemand wilt ontmoeten.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen