verraad

Hoe te begrijpen wat een meisje verandert?

Hoe te begrijpen wat een meisje verandert?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. De belangrijkste tekenen van verraad
  2. Hoe te controleren?
  3. Hoe herken je overspel op afstand?
  4. Tips van de psycholoog

Ongeacht hoe lang een relatie duurt, hoe ze optellen, het huwelijk heeft bereikt of nog niet, elke man denkt vroeg of laat na of het hart van zijn vrouw verandert of niet. Bij gerelateerde vragen gaan mannen meestal niet naar vrienden of familieleden - het onderwerp is te delicaat. Ze wenden zich tot informatie op het internet, en hier wachten ze op de echte test, omdat de meeste tips zo verzonnen zijn dat zelfs een niet-jaloerse man tegen het einde van het lezen Othello wordt. Niet alle aanbevelingen zijn even nuttig. Laten we de vraag vanuit verschillende gezichtspunten bekijken.

De belangrijkste tekenen van verraad

De natuur heeft het voor mannen gemakkelijker gemaakt - als een meisje verandert, wordt het meestal vrij snel duidelijk, omdat vrouwen minder slim zijn in samenzwering van hun overspel en meer vatbaar voor emotionaliteit, wat hen weg kan geven met hun hoofd, en de veranderingen zullen zeker worden weerspiegeld in hun gedrag.

Voordat we over de tekens praten, laten we eens kijken naar de psycho van het meisje. Psychologen onderscheiden verschillende soorten vrouwen die gevoelig zijn voor overspel.

  • Bored dames - meisjes en vrouwen die een grote hoeveelheid vrije en onbezette tijd hebben. Als de gekozene tegelijkertijd werkt, studeert en niet altijd in de buurt kan zijn, dan gaat de verveelde jonge dame misschien op zoek naar avontuur en nieuwe emoties.
  • Erfelijk vreemdgaan. Het concept van loyaliteit wordt bijna vanaf de kleuterschool ingeprent. Een meisje aanvaardt onbewust het type en de stijl van relaties met partners van haar eigen moeder. Als de moeder vaak van partner veranderde of een scheiding met haar vader plaatsvond vanwege vrouwelijke ontrouw, heeft het meisje alle voorwaarden om ook verraders te worden.
  • Seksueel ontspannen en ervaren. Een meisje met een rijk persoonlijk verhaal dat haar vrienden rechtvaardigt die bedriegen met hun echtgenoten en stalknechten heeft een nogal lichte relatie met overspel en daarom is hij niet uitgesloten.
  • Teleurgestelde dames. Als een meisje teleurgesteld is in haar partner, als de relaties recentelijk veel erger zijn geworden, dan is het mogelijk dat uit verontwaardiging over vernielde dromen, ze op zoek gaat naar iemand die de mislukte prins kan vervangen.
  • Vrouwen van een andere sociale laag, een ander opleidingsniveau. Als er een afgrond is tussen je interesses en de belangen van vrouwen, als ze een prestigieuze en goedbetaalde baan heeft, en in het weekend gaat ze naar zelfkenniscursussen en leert ze Sanskrit, en jij en je 8e klas en technische school werken onvermoeibaar en dromen van een goede nachtrust of later is een belangenconflict onvermijdelijk. Hoogstwaarschijnlijk is zij het die iemand zal vinden die ook het Sanskriet zal studeren en zich met haar gaat bezighouden met zelfkennis, omdat zij met haar eenvoudigweg interessanter zal zijn.

  • Ook niet worden genegeerd. Er zijn zoveel amoureuze en enthousiaste mensen dat het zelfs voor hen moeilijk is om hun interesses en sympathieën te behartigen. Bovendien is er een echte liefde - laat het recht voor een vrouw om een ​​fout te maken (de fout in dit geval ben jij).

Er zijn veel tekenen van vrouwelijk verraad, maar als je er één in de lijst hebt gevonden, moet je geen overhaaste conclusies trekken. Alleen een complex van 'symptomen' van ontrouw zal helpen met een min of meer reële kans om overspel te vermoeden. Op zichzelf kunnen individuele tekens niets zeggen.

Gedragsveranderingen

Als je al een lange tijd samen bent, dan ken je je gewoonten en reacties redelijk goed. De dame, die besloot om overspel te plegen, wordt een andere - verandert plotseling het beeld, verliest gewicht, doet nog een make-up. En al deze veranderingen zijn duidelijk niet voor jou, omdat je complimenten worden genegeerd of een lichte irritatie veroorzaken. Een vrouw begint langer te strijken voordat ze naar haar vriendin gaat, hoewel ze altijd in een trainingspak en een licht jasje uitliep en in de spiegel langer naar zichzelf keek voordat ze aan het werk of studeren was. Ontmoetingen met de vriendin zullen frequenter worden en steeds vaker zal ze een reden hebben om zonder je huis ergens naar huis te gaan.

Het belangrijkste is haar humeur en uiterlijk te veranderen. Vrouwen maskeren slecht hun eigen emoties, kijken zorgvuldig in haar ogen, veel kan worden begrepen - de bedrieger zal haar ogen afwenden, direct oog-in-oog contact vermijden, op hetzelfde moment dat ze gevleugeld en een beetje dromerig wordt. Als verraad een eenmalig personage was en de vrouw het betreurt, dan is ze in een slecht humeur, zal communicatie worden vermeden.

Vergaderingen worden steeds zeldzamer

Vergaderingen worden zeldzamer, het intieme leven wordt tot een minimum beperkt of verdwijnt helemaal. Als je nog niet samenwoont, worden datums zeldzaam. Steeds vaker zal ze je aanbod om onder een plausibel excuus te weigeren weigeren - er zijn gevallen op het werk, veel werkdruk op de universiteit, iemand van haar familie is ziek, vertrekt naar een zakenreis, enz.

Als je relatie al onder hetzelfde dak wordt opgebouwd, zul je merken dat ze vaker gaat hangen, ze heeft vaak hoofdpijn, wat haar alle reden geeft om seks te weigeren.

Het is een feit dat vrouwen niet polygaam zijn, zoals mannen. Verschillende partners tegelijk zijn geen vrouwelijke stijl. Als ze een minnaar heeft die haar zowel in communicatie als in seks volledig uitkomt, dan zal ze de seksuele relatie met een man die met haar samenwoont als echtgenoot of een burgerlijke echtgenoot soepel ongedaan maken.

Oproepen en communicatie zijn minder gebruikelijk geworden

Een vreemdgaande vrouw is emotioneel niet langer van jou. Het is onduidelijk om welke redenen zij bij u blijft, omdat vrouwen, als er geen gezamenlijke kinderen zijn en afhankelijkheden in financiële zekerheid van een echtgenoot, liever naar hun geliefden gaan of gewoon vertrekken als gevoelens in een relatie worden voltooid.

Maar als u een speciaal geval hebt, en u vermoedt dat een vrouw nog steeds relaties aan de kant heeft, die bij u blijven, moet u aandacht besteden aan de frequentie van haar oproepen en berichten. Als ze recenter tien keer per dag waren en nu zijn ze er niet en reageren ze niet direct op die van jou, dan is dit een reden om erover na te denken. Maar onthoud dat een trouwe vrouw, die simpelweg zijn interesse in jou heeft verloren, ook op dezelfde manier teleurgesteld is. Als u niet geïnteresseerd bent in haar, belt ze uitsluitend voor zaken. De frases in beide gevallen zijn monosyllabisch, er is spanning in de stem, de vrouw probeert het gesprek te beëindigen en de telefoon sneller op te hangen.

Conflict neemt toe

Sommige mensen beginnen je zorg te provoceren. Ze denken dat dit de beste optie is. Als je de schandalen niet kunt weerstaan ​​en vertrekken, hoeft ze het niet uit te leggen en om vergeving te vragen. In dit geval barstten conflicten van de grond af, met of zonder reden, een vrouw wordt kieskeurig, veeleisend, wispelturig. Het is onmogelijk om haar te plezieren, ongeacht wat je doet. Zelfs het feit dat ze van haar hield, irriteert haar.

De reden voor dit gedrag is een sterk schuldgevoel, dat ze voelt. En de conflicten beginnen zelf, zelfs niet op haar vrije wil, maar op een onbewust niveau. Bedenk dat op een vergelijkbare manier sommige vrouwen zich tijdens de zwangerschap in de vroege stadia en tijdens het premenstrueel syndroom gedragen en daarom de juiste vraag stellen of stellen.

Geheimen verschijnen

Begint te spreken in raadsels en mysteries verschijnen. Vroeger kon haar telefoon uren op de plank in de gang liggen of op de tafel in de keuken.Er waren geen geheimen, ze vertelde altijd wie en waarom belde. Nu zal de telefoon steeds vaker in de modus "Stil" of "Trillen" staan ​​om uw aandacht niet te trekken. Berichten worden verwijderd en nieuwe wachtwoorden verschijnen op uw computer en smartphone, die u niets vertellen.

Ze zal weggaan om te praten aan de telefoon 'met Masha van het werk' of 'met Lena uit de nagelstudio' naar het balkon of de veranda, en op de vraag waarom je geen manicure of werkmomenten kunt bespreken met een collega in het appartement, in de keuken, zal ze rechtschapen opvlammen woede en geef je de schuld van ongevoeligheid, psychologisch analfabetisme en een poging tot persoonlijke ruimte.

Veranderende houding tegenover jou

Vrouwen die in theorie een vervanging voor zichzelf hebben gedefinieerd, beginnen kritisch te zijn over alles wat je doet. Ze is geïrriteerd door je manier van eten, het is onaangenaam voor haar dat je je sokken niet in de wasmand in de badkamer hebt gegooid, ze bekritiseert je uiterlijk, werk, vrienden, karakter, hobby.

Het belangrijkste is dat ze begint te liegen. Vrouwen kunnen liegen, maar alleen over kleinigheden, om de waarheid te verbergen en te liegen "op kleinigheden" zijn twee grote verschillen. Het is meestal het moeilijkste voor hen om de harde waarheid te verbergen. Wees voorzichtig, kijk.

Hoe te controleren?

Heel erg in deze kwestie hangt af van hoe goed je metgezel weet hoe te liegen. Er zijn vrouwen die niet weten hoe ze dit moeten doen, en de waarheid komt naar buiten. Daarom is het de moeite waard om te beginnen met een eerlijk gesprek. Als je begint te schreeuwen en de tekens te presenteren die je bij haar herkent, zal een normaal gesprek niet werken. Agressie genereert een saaie verdediging - het sluit en zegt niets, het kan gewoon ontsnappen aan het gesprek, en dan is het veranderd of niet, het zal problematisch zijn om het met zekerheid te weten.

Spreek rustig en vredig, kies het juiste moment hiervoor als zij en jij geen haast hebben, bijvoorbeeld op een vrije dag. Het is niet de moeite waard te luisteren naar wat ze precies zal antwoorden, veel belangrijker is hoe ze het zal doen. Er zijn maar heel weinig vrouwen die kunnen liegen zonder een oog te slaan, en daarom zijn er maar heel weinig vrouwen in intelligentie. Een persoon die liegt, wegkijkt, direct oogcontact vermijdt, krassen of wrijft over zijn nek, neusvleugels, hoesten. Als je tekenen van liegen tegenkomt, zeg het dan rustig en versterk de woorden met de tekens die je vindt. Velen onder zulke druk geven het op en geven alles toe.

De tweede methode is voor patiënten. Het gaat om het observeren en verzamelen van bewijsmateriaal. In dit geval wordt het cruciale gesprek met de massa van verzameld bewijsmateriaal overgedragen naar een later tijdstip.

Surveillance is niet helemaal ethisch in termen van morele principes, en als je het mis hebt, zal het erg moeilijk zijn om het verloren vertrouwen te herstellen. Gemeenschappelijke vrienden en haar vrienden kunnen een nuttige bron van informatie worden, maar hier moet in gedachten worden gehouden dat vrienden bevooroordeeld of slecht geïnformeerd kunnen zijn, en dan kan de waarheid je in een hoogst vervormde vorm bereiken, en soms zullen de verklaarde versies verre van realiteit zijn. Trouwens, de vraag of vrienden moeten worden ingewijd in je twijfels is nogal twijfelachtig.

Welke methode voor het verzamelen van informatie je moet kiezen, is aan jou. Het hangt allemaal af van wat je als acceptabel voor jezelf beschouwt vanwege je persoonlijke cultuur en opvoeding - sommigen lezen haar berichten in de telefoon, anderen kijken naar haar voor en na het werk, en anderen huren een privédetective in om al het vieze werk met andermans handen te doen. Er zijn grote originelen die de geliefde naar de polygraaf leiden, maar daarna gaan paren vaak uit elkaar en niet altijd omdat verraad wordt bewezen.

Hoe herken je overspel op afstand?

Als een lange scheiding van dienst voor je paar iets gewoons is, dan rijst de vraag of het mogelijk is om van een afstand de ontrouw van een vrouw te kennen. Ja, je bent niet in staat haar ogen te zien en haar te zien, maar je kunt er op letten hoeveel de vrouw aandachtig blijft voor jou. Als ze niet lang belt, niet schrijft en uw oproepen beantwoordt met monosyllabische frases die geen lang en oprecht gesprek impliceren, als uw gesprekken haar irriteren en u vaker op het verkeerde moment belt, kunt u alleen vaststellen dat de redenen voor de vrouw zijn niet geconfigureerd. Welke redenen ze hiervoor heeft, is moeilijk op afstand te bepalen.

In correspondentie is het niet handig om dit te bespreken, omdat je de ogen en reacties van de vrouw niet zult zien als antwoord op je vragen. Hoewel, als een meisje serieus verliefd wordt, ze zeer waarschijnlijk in correspondentie hierover zal rapporteren en een ontroerende brief zal schrijven, die in dit geval eindigt met het traditionele 'vergeven' en 'tot ziens'. Als de scheiding niet in haar plannen is opgenomen en die kerel slechts een ongeluk is, dan zal het onmogelijk zijn om op afstand te verdenken over verraad of alleen tijdens een persoonlijke ontmoeting, wanneer er een mogelijkheid is om persoonlijk te praten.

Tips van de psycholoog

Jaloezie is een destructief gevoel dat een persoon vaak voor zichzelf creëert door zijn angsten en een laag zelfbeeld, de angst om alleen te zijn, een verliezer te zijn en te verliezen in de ogen van anderen. Voordat psychologen een grootscheepse zoektocht naar bewijzen van partnerverraad inzetten, adviseren ze mannen goed na te denken - en of ze ergens schuldig aan is? Dit zal op de een of andere manier een negatieve invloed hebben op de toekomstige relaties van het paar.

Als het verraad voor de hand ligt, moet de man proberen te kalmeren, zichzelf samen te trekken en voor zichzelf te beslissen - wat de toekomst biedt. Of hij is klaar om met dit meisje verder te blijven en te vergeven, of hij ziet nu geen gemeenschappelijke toekomst en staat erop zichzelf te scheiden.

In elk geval raden deskundigen aan om de motieven van de dames te begrijpen, dit zal helpen haar te vergeven en haar in vrede vrij te laten. Vergeving is belangrijk voor iedereen: het meisje zal geen pijnlijk gevoel van schuld ervaren, en de man zelf zal gemakkelijker kunnen overleven wat er is gebeurd en een nieuw leven beginnen. Vrijwaring grieven is ook belangrijk om de kans op de ontwikkeling van psychogene ziektes uit te sluiten.

Verraad is een beproeving voor de volwassenheid. Alleen volwassenen, psychologisch en emotioneel volwassen mensen zijn in staat tot vergiffenis. Als u besluit om bij deze vrouw te blijven, herinner u dan nooit meer aan wat er is gebeurd en let op uw eigen toestand - vrij vaak ontstaan ​​er ernstige persoonlijkheidsstoornissen, waaronder pathologische paranoïde jaloezie, op basis van eenmalig verraad.

Als uw uitverkorene zelf geen relaties met u wil onderhouden, laat haar dan zo correct mogelijk gaan, met respect. Iedereen verdient respect en niemand is verplicht om aan je verwachtingen te voldoen.

Schandalen, wraaklust, poging tot mishandeling, beledigingen zijn niet de beste manier voor een man om zich in zo'n situatie te gedragen. De gebeurtenis zelf zal hier niet van veranderen, haar ervaring zal niet veranderen, maar op de schaal van niet de meest aangename emoties zal een gevoel van schaamte worden toegevoegd, dat dan, wanneer de woede weggaat, zeker zal oprijzen in de lege plaats in de ziel.

Het kan enige tijd duren voordat een man al deze vragen beantwoordt. Om het brandhout niet te breken, is het beter om een ​​pauze te nemen - ergens onder een schoonschijnend excuus te gaan, in eenzaamheid te blijven, te denken, alles in de schappen te leggen. Op een ochtend ervaar je helderheid en een volledig begrip van de weg vooruit. Als er een vrouw is die een wond heeft veroorzaakt, probeer dan een relatie met haar op te bouwen. Als het pad anders is, begin dan te leven met nieuwe krachten.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen