Horoscoop sterrenbeelden

Welk sterrenbeeld zijn de meest getrouwe mannen?

Welk sterrenbeeld zijn de meest getrouwe mannen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Fidelity-beoordeling
 2. Wie verandert het minst?

Sommige vrouwen vertrouwen op horoscopen. Natuurlijk beïnvloeden de tekens van de dierenriem ons lot en zelfs karakter. Maar horoscopen kunnen ook verkeerd zijn. Ze moeten niet volledig vertrouwd worden bij het kiezen van een man, omdat niet alleen sterren, maar ook andere factoren de vorming van zijn karakter kunnen beïnvloeden.

Fidelity-beoordeling

Natuurlijk, wanneer een vrouw een man van haar dromen ontmoet, denkt ze weinig na over de problemen die in haar leven na het huwelijk kunnen voorkomen. De trouw van de man is een van de belangrijkste punten die stabiliteit in de relatie zal garanderen. De snelste manier om zijn gelovigen te testen op een neiging om te veranderen, is om de horoscoop te zien. Het presenteert een ranglijst van de meest loyale mannen volgens statistieken. Overweeg elk sterrenbeeld van de eerste naar de derde plaats.

 • Ram - N2 waarheidsgetrouwheid. Hij heeft een vurige en gepassioneerde aard. Hij vindt het leuk om vrouwenharten te winnen. Zal al het mogelijke doen en onmogelijk om het voorwerp van zijn aanbidding te verleiden en te verleiden. De geliefde vrouw hiervoor, terwijl zijn passie in volle gang is, is de enige echte. Maar haast je niet om je te verheugen en denk dat de sentimentele aanbidder jouw hele leven trouw zal blijven. Zodra hij je 'overwint', verliest hij onmiddellijk zijn interesse en kan hij overschakelen naar een nieuw object. Met een dergelijke metgezel moet altijd alert zijn.

Betrek je andere helft vaker bij de nieuwigheid van je eigen relatie. Dan zal hij voor je zorgen.

 • Stier - getrouwheidsclassificatie N1. Dit is een zeer "fundamenteel" teken. Hij is kalm en weegt altijd alles. Mannen met dit teken zijn niet te emotioneel, maar hun gevoelens zijn erg sterk. Als deze liefde, dan hem kwijtraken zal niet gemakkelijk zijn. In het huwelijk met dit sterrenbeeld zul je je prettig voelen. Hij zal altijd een schouder geven en zal in elke situatie dichtbij zijn. Toewijding en rationaliteit zijn de belangrijkste kenmerken. Wil je vrede in het huwelijk - kies Stier.
 • Gemini - loyaliteitsclassificatie N3. Ze staan ​​dicht bij de dualiteit en vergankelijkheid. Je wilt het hele leven raden en de rebus oplossen, kies dan dit sterrenbeeld als je echtgenoot. Onthoud dat zodra de Gemini troost verliest, in jouw nabijheid is, hij je meteen zal verlaten. Geef het huwelijk met zo iemand echter niet op, probeer gewoon zorgvuldig alle subtiliteiten van zijn karakter te onderzoeken. Pas het aan en leef met hem net zoveel als je hartje begeert.
 • Kanker - betrouwbaarheidsclassificatie N3. Als je niet kijkt naar de details van de aard van zo'n partner, dan lijkt het op het eerste gezicht dat dit een heel echte en perfecte man is. Onthoud echter dat rivierkreeftjes alleen doen alsof ze zo trouw en goed zijn. In feite zijn ze, afgezien van comfort, nergens meer geïnteresseerd in. Na je te hebben getrouwd, zal de Kreeft-man gaan zitten wachten tot jij je leven aanpast. Als hij je ooit verandert, zal hij deze kwestie op zo'n manier inrichten dat alleen jijzelf schuldig bent aan zijn verraad.
 • Leo - loyaliteitsclassificatie N1. Wat te zeggen - de koning. Uiterlijk en gedrag onderscheiden altijd zo'n vertegenwoordiger van de menigte. Kijk "spik en span", netjes en sierlijk kan alleen representatief zijn voor de elite. Ze gaan zelden naar verraad. Het kan echter gebeuren als Leo uw superioriteit over hem voelt.

Claim niet "tot de troon" en je ziet een zacht en donzig kitten naast je.

 • Maagd - N1 waarheidsgetrouwheid. Praktisch, betrouwbaar - dat is hun sterke punt. Vertegenwoordigers van dit teken houden niet van excessen. Als je van de man van de Maagd verwacht prachtige vrijage, serenades en andere romantiek, zul je niet wachten.Deze houden niet van geënsceneerde scènes. Het uiterlijk van de gekozen persoon is echter van belang. Maagd zal haar man niet bedriegen omdat ze gewoon preuts is en bang om iets ziek te krijgen. Als gevolg daarvan zijn ze trouw aan hun helft.
 • Weegschalen - N1 waarheidsgetrouwheid. Absoluut niet dat ze je gaan veroveren. Het moet ze in omloop brengen. Ze zullen flirten en genieten van verleiding, waar geen enkele vrouw weerstand aan kan bieden. Narcisme - hun belangrijkste kenmerk. Voor al hun acties wachten ze op lof. Dankzij hun natuurlijke instincten komen ze altijd uit "uit het water". Je zult niet eens merken hoe je je uitverkorene zult vergeven als hij je met een ander verandert. Als je van de constante hitte van passie en 'swing' houdt in een relatie, dan is een huwelijk met Weegschaal precies wat je nodig hebt.
 • Scorpio - getrouwheidsclassificatie N3. Hiervoor is het bed het belangrijkste. Opwinding voor Schorpioen - de verliefde hoofdmotor. Zodra er een verzadiging in de relatie is, zal Scorpio serieus gaan. Ziel, hij is toegewijd aan zijn tweede helft, maar seks is belangrijker voor hem dan serieuze gevoelens. Als Schorpioen nog steeds met je trouwt, bedenk dan dat je de jackpot hebt gewonnen.

Hij zal je gezin op het hoogste niveau voorzien en beschermen.

 • Boogschutter - N3 waarheidsgetrouwheid. De naam van het sterrenbeeld hier spreekt voor zich. Hij is voortdurend op zoek naar waarvoor hij wordt gedreven door een hunkering naar experiment. Boogschutter wordt ofwel een wetenschapper die constant iets uitvindt, of dames. Trouw Streltsy niet gehaast. En als ze met je trouwen, is het geen feit dat ze je hun hele leven trouw zullen blijven.
 • Steenbok - natuurgetrouwheidscijfer N1. Sinds hun kindertijd maken ze plannen voor het leven. Telkens als ze verliefd worden en proberen elke keer weer trouw te zijn. Als het gaat om een ​​huwelijk, dan is het veiliger om geen echtgenoot te vinden. Hij zal alles doen zodat zijn vrouw niets nodig heeft.

Als je een praktische en hardwerkende vrouw bent, zal het huwelijk met Steenbok sterk en lang zijn.

 • Waterman - loyaliteitsclassificatie N3 en zelfs lager. Voor zo'n man zijn vrijheid en onafhankelijkheid vooral gevoelens en relaties. Zal niet opletten, en als je hem wilt ontmoeten, moet je eerst een stap zetten. Waterman - monogaam, dus weet dat zijn eerste liefde altijd een schaduw tussen jou zal zijn. Als Aquarius geen gevoelens meer heeft, dan zul je het waarschijnlijk niet voelen. Daarom zal zijn vertrek voor jou plotseling zijn.
 • Vis - loyaliteitsclassificatie N3. Gevoelige en op het eerste gezicht kwetsbare wezens. Dan omkopen ze. In de liefde zijn ze vergankelijk en hun gevoelens zijn moeilijk te begrijpen. Op elk moment kunnen ze met hun staart zwaaien en zwemmen naar waar ze niet meer kunnen worden teruggebracht. Tussen liefde en seks kiest vaker seks.

Wie verandert het minst?

Om een ​​of andere reden wordt aangenomen dat de mannen Kanker zelden hun tweede helft veranderen. Deze verklaring kan de volgende zin worden genoemd: "Het hangt af van hoe en van welke kant te kijken." Om de waarheid te vertellen, blijken echtgenoten van hen "geen vis, noch vlees" te zijn. Zwakke energie vereist constante voeding aan de zijkant. Misschien word je deze zeer voeder. dus, Kankers houden ervan om in hun kleine wereld te zijn. Figuurlijk gesproken, in de gootsteen. Als een partner zijn 'schil' kan voorzien van alle noodzakelijke dingen, maar ook vertrouwen geeft in de toekomst, dan zal de loyaliteit van Rakov niet de limiet zijn.

Deze vertegenwoordiger van de dierenriem zal voor jou de beste partner ter wereld zijn.

Hij zal de andere helft op zijn handen dragen en koesteren. Kinderen die kanker liefhebben. Daarom zullen ze omringd zijn door zorg. De idylle kan een leven lang meegaan of zolang je constant een comfortabel leven kunt bieden aan je "in harnas gekleed" partner.

Maar zodra aan de horizon van het gezinsleven me ontberingen en moeilijkheden zal ontnemen, zal Kreeft zich onmiddellijk in zijn huis verstoppen. Je kunt hem daar niet meer uit krijgen, en de problemen zullen een totale last zijn voor je fragiele schouders. Terwijl je vecht en overleeft, gaat je man op zoek naar een comfortabelere plek. En twijfel daar niet aan aan de kant, zal Kreeft snel een veilige haven vinden, waar hij ook erg warm en comfortabel zal zijn. Mannelijk karakter is moeilijk te voorspellen.

Horoscopen moeten worden vertrouwd, maar niet tot het einde.De persoonlijke kwaliteiten van de door u gekozen persoon worden het best ervaren. Alleen de tijd zal uitwijzen of de sterren de waarheid vertellen of niet.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen