Horoscoop sterrenbeelden

Hoe breken vertegenwoordigers van verschillende tekens van de dierenriem uiteen?

Hoe breken vertegenwoordigers van verschillende tekens van de dierenriem uiteen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Statistieken van echtscheidingen
  2. Welke kwaliteiten leiden tot vergankelijkheid?

Niet alleen zijn opvoeding en temperament, maar ook zijn sterrenbeeld heeft invloed op hoe een persoon in het gezinsleven zal zijn. Astrologische persoonlijkheidskenmerken zijn niet alleen van invloed op hoe een man en een vrouw met elkaar omgaan terwijl ze samen zijn, maar ook op hoe de scheiding precies zal plaatsvinden, als het paar ooit zo'n beslissing neemt.

Statistieken van echtscheidingen

Volgens Rosstat is tegenwoordig in Rusland tot 53% van de echtparen waarvan het huwelijk officieel is geregistreerd, gescheiden. Echtparen die 5 tot 9 jaar getrouwd zijn, scheiden vaker dan anderen - dergelijke situaties vertegenwoordigen meer dan 28,5% van het totale aantal echtscheidingen. Vaker dan mannen, vrouwen indienen voor echtscheiding en het scheidingsproces te starten (68% van het totale aantal echtscheidingen). De meest voorkomende redenen gegeven door de echtgenoten hebben betrekking op een verandering in mening over de partner: tot 42% van die scheidingen noemen hun huwelijk een verkeerde beslissing. Dit wordt gevolgd door slechte gewoonten, verraad, te polaire karakters, waardoor het niet mogelijk is om een ​​gemeenschappelijke taal te vinden.

Vanwege binnenlandse onveiligheid scheidt 3% van de paren van elkaar, slechts 0,8% van de gezinnen die een echtscheiding hebben aangevraagd, spreekt over ontevredenheid over de seksuele kant van het leven met hun echtgenoot.

Astrologen houden hun statistieken bij, bedoeld om de belangrijkste ideeën over de verenigbaarheid van deze of andere tekens van de dierenriem te bevestigen of te weerleggen.

Lucht tekenen

Twins mannen en Ram-vrouwen leven goed in het huwelijk, slechts ongeveer elke vijfde unie breekt (22%). Met een vrouw geboren onder het teken Stier is het tweelingmannetje moeilijker te leven: het aantal echtscheidingen met een dergelijke combinatie is 36,7%. Beter leven met een tweelingdame (ongeveer 25% van de paren is gescheiden). Meestal zijn mannen geboren onder het teken Tweeling gescheiden, vaak op eigen initiatief, met vrouwen Kankers, Scorpios en Boogschutter (respectievelijk 38,5%, 42% en 39,7%). De sterkste, volgens astrologische statistieken, zijn huwelijken die Tweelingen maken met Waterman en Steenbok (niet meer dan 13% van de echtscheidingen).

Mannenweegschalen zijn meestal gescheiden van vrouwen Virgins (39%), Ram en Tweelingen (elk 37%), Scorpios (34,5%). Gemiddeld gebeurt 23 tot 28% van de echtscheidingen in paren, wat de schalen van de sterkere geslachten creëren met vrouwen Stier, Kreeft, Weegschaal, Boogschutter, Steenbok, Vissen en Waterman. Het beste van alles Weegschaal samen met vrouwen Lions (slechts 17% van de echtscheidingen).

Mannen geboren onder het teken Waterman, leven goed en onderhouden een huwelijksrelatie met vrouwen Taurus (9% van de echtscheidingen).

Familierelaties met Ram en Tweelingen (respectievelijk 17 en 13%), met Kankers (19%) kunnen behoorlijk gunstig zijn. Elk vierde huwelijk breekt gemiddeld in paren uiteen, waarbij de Weegschaal, Schorpioen, Steenbok en Vissenvrouwen als partners optreden voor de mannen van Aquarius. Elk derde huwelijk (van ongeveer 30% of meer echtscheidingen) breekt als Waterman leeft met Lady Leo, Virgin, Sagittarius en Waterman.

Vuurtekens

Aries mannen zijn vaker gescheiden als hun partners zijn vrouwen geboren onder de tekenen van Schorpioen, Boogschutter en Steenbok (37-38%), alleen de unie met de dames van Aquarius is erger (40% van dergelijke huwelijken eindigen in een echtscheiding). Minder of ongeveer 30% van de echtscheidingen worden gevonden in de unie van het mannetje van Ram en de vrouwen van Stier, Tweelingen, Kreeft, Dev en Vissen. De beste manier is de relatie tussen Ram en Ram, Ram en Leeuw en Ram en Weegschaal. In deze gevallen zijn niet meer dan 1,5 paren op 10 gescheiden.

Mannen die trots onder het teken van Leo stappen, vaker scheiden dan anderen, ze zijn nogal ruziezoekers.En de sterkste huwelijken, volgens de statistieken, ontwikkelen ze met vrouwen Libra (18,3% van de echtscheidingen). Met de rest van de tekens is het aantal scheidingen in Lviv ongeveer hetzelfde: van 25 tot 32% van de huwelijken verbreekt. De meest dramatische huwelijken zijn met Boogschutter en Vissen (bijna 33% van dergelijke koppels breken).

Vertegenwoordigers van de sterkere geslacht Boogschutter in bijna 40% van de gevallen gescheiden vrouwen Ram en Waterman.

Iets minder moeilijk, maar toch negatief ontwikkelende relaties met Tweelingen, Maagden, Kankers, Scorpios. Met Steenbok, Vissen en Boogschutter breekt elk derde huwelijk uit elkaar. De beste mannen die met elkaar overweg kunnen zijn de Boogschutters met Stier, Leeuwen, Weegschaal (binnen 22-24% van de echtscheidingen).

Water tekenen

Mannen Kankers kunnen erg slecht overweg met de schoonheden van Aquarius, ongeveer de helft van zulke huwelijken eindigt in een scheiding. Met vrouwen Ram en Boogschutter breekt elk derde huwelijk uit elkaar. Het aantal scheidingen op het niveau van 20-30% bij mannelijke kankers wordt waargenomen bij Lions, Virgins, Libra, Scorpios, Capricorns and Pisces. Het beste van al deze mannen kan goed opschieten met Taurus en Gemini (respectievelijk 18.2 en 19.2% van de echtscheidingen).

Mannen Scorpios bouwen sterke Bolen huwelijken met Boogschutter (18% van de echtscheidingen) en Vissen (19%). Meestal gaan families uit elkaar als de man Schorpioen is en de vrouw Waterman (40%) of Ram (38,5%). Elk derde huwelijk breekt Scorpions met Twins, Virgos. Echtscheidingen op het niveau van 20-27% worden geregistreerd bij alle andere tekens.

Mannen Vissen leven goed met vrouwen Vissen, Weegschaal en Maagden, Scorpios (niet meer dan 15% van de stellen is gescheiden). Het ergste van alle mannen, Vissen woont bij vrouwen Gemini (38% van de echtscheidingen), Waterman en Steenbok (36 en 37%). Met de andere tekens van de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht worden Vissen met ongeveer dezelfde frequentie gefokt: ongeveer 22-25%.

Aarde element

Mannen Taurus leven het beste met vrouwen geboren onder het teken van Weegschaal en Steenbok (17% van de echtscheidingen). In 46% van de gevallen breken koppels die deze mannen creëren met vrouwen. Er is een grote kans op echtscheiding (35-37%) in paren met vrouwen Ram, Stier, Boogschutter. Met de rest van de tekens kunnen zulke mannen het best goed met elkaar vinden, en de echtscheidingen worden gemiddeld slechts in één paar van 5 geregistreerd.

Een Maagdman zal eerder van een vrouw scheiden van Ram, Steenbok, Waterman, Schorpioen en Leeuw (waarschijnlijkheid meer dan 36%).

De beste relatie met Vissen is (niet meer dan 18,2% van de echtscheidingen). Het is opmerkelijk dat bij andere tekenen mannen van de Maagd vrij vaak gescheiden zijn: met bijna alle waarschijnlijkheid is meer dan 30%. Mannen meest succesvolle huwelijken Steenbok vrouwen in Steenbok, Boogschutter, Maagden (ongeveer 16% van de echtscheidingen). Het ergste van alles is dat ze moeten samenleven met Ram (38% van de echtscheidingen), Waterman (37%) en Vissen (36%).

Welke kwaliteiten leiden tot vergankelijkheid?

Ongeacht tot welke echtgenoot het sterrenbeeld behoort, de kans op een echtscheiding als gevolg van ontrouw neemt toe als een van de partners geneigd is om te flirten en hobby's aan de kant heeft (zoals de Maagd doet), als een van de echtgenoten geneigd is om verliefd te worden en mee te doen ( Leo). Ram kan een partner drijven met zijn perfectionisme, gekoppeld aan degelijkheid, en het is daarom dat degenen die van Ram scheiden vaak de belangrijkste reden noemen. Waterman komt voort met ideeën, idealen, beloftes, en de helft daarvan kan niet vervullen. En hij is erg gevoelig en jaloers, zoals aangegeven door de partners van Aquarius tijdens een scheiding.

Taurussen zijn koppig, het is moeilijk om met hen te discussiëren, en als de partner warm is en verlangt naar gerechtigheid, eindigt de zaak ook in een scheiding. Maar over het geheel genomen is het de moeite waard om naar oorzaken van vergankelijkheid te zoeken, niet naar de kenmerken van de dierenriem, maar naar de psychologie van de echtgenoten en de omstandigheden van het leven van een bepaald gezin. Het uiteenvallen van relaties is altijd een sterke stressvolle situatie waarin verschillende tekens zich op verschillende manieren manifesteren.

Het vuur

De vuurtekens verliepen betoverend: met vuurwerk van emoties en salvo's van woede. Maar ze branden snel en passen zich snel aan de scheiding aan. Ram (zowel mannen als vrouwen) werpen zeer waarschijnlijk een schandaal op over het slaan van gerechten.Maar na een paar weken van de woede zal geen spoor blijven. Ram heeft het lang overleefd en vond daarom snel een vervanger. Als Ram besluit het gezin te verlaten, stopt het niet. Hij zal het snel doen, zonder verdere pijn. Terug Ram gaat meestal niet terug.

De leeuw lijdt als de koning der dieren: met zijn hoofd hoog gehouden, zodat niemand zou raden dat zijn ego gewond is. Hij zal zijn wonden likken met waardigheid in eenzaamheid en uitputting. Beledigde leeuw keert geschenken terug, vernietigt gezamenlijke foto's en verklaart dat hij niet meer wil weten.

Dan mag hij zijn beslissing koninklijk heroverwegen, maar dit is onwaarschijnlijk.

Boogschutter neemt gemakkelijk aanstoot en beslist net zo gemakkelijk om te scheiden. Hij maakt geen schandaal en schudt de lucht niet, zoals Ram, brult niet als een leeuw, maar verontrust alleen de demonstratieve verzameling van een koffer met dingen. Hij doet dit langzaam en veroorzaakt leed voor zichzelf en zijn partner. Bladeren, teruggaan, vertrekt weer. Enzovoort, totdat hij of een partner zich verveelt om af en toe bagage-collecties te overwegen.

De lucht

De vrijheidslievende en onafhankelijke lucht tekenen emotioneel een rol, maar na een tijdje kunnen ze betrouwbare vrienden en uitstekende gesprekspartners worden voor voormalige partners: ze waarderen vrijheid meer dan iets anders, en daarom zijn ze filosofisch over afscheid. Twins, die op eigen initiatief afscheid nemen of afscheid nemen op initiatief van een partner, veranderen in egoïsten en Samoyeds. Hoe dan ook, ze beginnen hard te analyseren, waarom, waarom niet anders, wat ontbrak, waarom ze het deden, en als resultaat brengen ze anderen rond, die gedwongen worden om naar al deze ontboezemingen te luisteren, naar de witte hitte. Maar de gevoelens van de andere Gemini na het afsteken doen er niet toe. Hij houdt zich alleen bezig met zijn eigen ervaringen.

Schalen voor een lange tijd aarzelen, kunnen geen beslissingen nemen over weggaan. Als ze in de steek worden gelaten, kent lijden in het begin geen grenzen.

Schalen met grote moeite weten het verleden los te laten. Schalen kunnen lang bellen en om een ​​vergadering vragen, berichten schrijven, pogingen doen om een ​​partner terug te sturen. Maar dan koelen ze af en worden loyale en loyale vrienden.

Waterman kan onopgemerkt verdwijnen: kom gewoon bij elkaar en vertrek, terwijl niemand thuis is. Maar tegelijkertijd kan hij een grote debriefing regelen voordat hij weggaat - het hangt af van zijn gemoedstoestand. Verlaten Waterman lijdt en lijdt, maar in mindere mate en niet zo lang als Weegschaal.

aarde

Alle tekenen van het aardse deel zijn moeilijk, hard en lang en overleven een scheiding. Stier is vooral getroffen. Ze verdragen heel lang, vergeef alles, maar wanneer het geduld een piek bereikt, gaan ze weg en lijden ze. De moeilijkste stier na verraadspartner. Een maagd die verlaten is, is erg van streek, maar in haar hart is ze klaar om te vergeven en te accepteren. Als de partner niet bereid is om vergeven en teruggegeven te worden, kan de Maagd zijn geheim declassificeren, hem tot een lachertje maken, in het algemeen, zich niet op de beste manier gedragen. Als Maagd als eerste weggaat, doet ze het met een enigszins beschamende en schuldige blik. Maar snel en vol vertrouwen.

Steenbokken zijn in staat om je leven en je leven in de hel te veranderen, als ze van te voren worden geïnformeerd over de aanstaande scheiding. Als Steenbok vertrekt, vindt hij het vaak niet eens nodig om uitleg te geven over de redenen.

water

Waterborden zijn erg bezorgd en hopen echt alles terug te brengen. Kanker kan worden gesloten in zijn 'huis' en de oorlog verklaren aan de hele wereld. Als Kanker zichzelf verlaat, doet hij het langzaam, terwijl hij tegelijkertijd al zijn beslissingen en motieven uitlegt, zodat niets onbekend blijft. Scorpios hebben de neiging om wraak te nemen. Als ze worden gegooid, kan wraak wreed zijn. Scorpions zelf gaan zonder extra sentiment, voor eens en voor altijd verwijderen de voormalige partner uit zijn leven, geheugen en telefoonboek.

Vissen lijden artistiek, verbitterd, gaan depressief en huilen zelfs niet omdat ze zo slecht zijn, maar gewoon uit liefde voor kunst.

Ze lijken het toneelstuk zelf voor zich uit te spelen en applaudisseren zichzelf. Ze geloven zichzelf.Als de vis eerst vertrekt, keert hij nog steeds meer dan eens terug om je te bewonderen en het effect dat ontstaat door afscheid, kan de verlaten partner betreuren, sympathiseren. Maar echte hulp bieden bij problemen is niet mogelijk.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen