Jurk stijlen en modellen

Jurken met raglanmouwen - verbergt gebreken en geeft charme

Jurken met raglanmouwen - verbergt gebreken en geeft charme

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Wie is geschikt?
 3. Stijlen en modellen
 4. Gebreide Raglan-jurk
 5. Wat te dragen?

Veel items en stijlen van garderobe voor vrouwen zijn geleend van militaire uniformen. Broeken, broeken, brede riemen met grote gespen, een hoed, een pet genoemd - dit is allemaal een voorbeeld. De raglanmouwen zijn ook gemaakt van heren militaire kleding. Meer precies, hij leende van de kleding van een generaal, die tijdens de gevechten zijn hand verloor. Deze generaal heette Raglan, en hij droeg een uniform met dergelijke mouwen om dit gebrek aan zijn lichaam te verbergen.

kenmerken

De essentie van raglanmouwen is dat ze samen met de achterkant en met de plank van het product worden uitgesneden, dat wil zeggen dat de mouwen en het schoudergedeelte van de kleding een geheel vormen. Bij producten met dergelijke hoezen is er geen schouderzoom, en in plaats daarvan kan er een bovenste naad van de mouw zitten.

Kleding met dergelijke hoezen lijkt heel ongewoon, interessant en trekt dus de aandacht. Ondanks het feit dat bij het naaien van dergelijke hoezen meestal meer stof wordt gebruikt dan bij het naaien van gewone hoezen, ze zien er vrij eenvoudig en gemakkelijk uit.

Wie is geschikt?

Jurken, truien, T-shirts en blouses met mouwen van dit type zijn geschikt voor veel vrouwen. Ze zullen evenzo zowel brede als smalle schouders prachtig versieren. Vooral ze zien er goed uit voor dikke meisjes. Omdat de wijde mouwen mollige schouders en armen maskeren. Een gebogen naad die de mouwen met het product verbindt en van de hals naar het armsgat gaat, vermindert visueel het volume van de borstkas.

Voor meisjes met een silhouet met een omgekeerde driehoek, zijn jurken met een diepe of middellange kraag met V-hals en korte raglanmouwen of driekwart optimaal. In hen zullen de schouders minder uitgesproken en smaller lijken. Voor meisjes met een figuur als een driehoek, daarentegen, is het beter om raglan-jurken met een ondiepe halslijn te dragen. Slanke mouwen zorgen ervoor dat de schouders breder worden. Raglan-outfits worden niet aanbevolen voor slanke meisjes met een rechthoekig silhouet.

Stijlen en modellen

Meestal met raglanmouwen zijn er jurken in trapeziumstijl en schedejurken. Er zijn verschillende varianten van de mouwen van Raglan-snit. Ze verschillen van elkaar in de diepte en configuratie van het armsgat, de lengte en breedte van de mouw zelf, en de aanwezigheid of afwezigheid van manchetten of elastische banden aan de polsen. Dergelijke hoezen kunnen zijn op jurken, blouses, T-shirts en truien van verschillende stoffen. Ze kunnen op hun beurt gratis, passend of recht zijn.

De meest geschikte knipstijlen voor Raglan snijproducten zijn: boot gesneden, engelwortel, afgerond onder de keel en halslijn in de V-vorm. Samen met brede en afgeronde mouwen verhoogt het de bovenkant van het silhouet visueel, wat vooral belangrijk is voor meisjes met kleine borsten.

Heel vaak zijn er jurken met veters of dunne linten rond het hek. Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat meisjes de diepte van de nek voor zichzelf kunnen aanpassen. Om de diepte van de hals te verminderen, moet u ze naar beneden trekken en lichtjes oplossen. Jurken met dergelijke mouwen en een engelachtige halslijn maken het beeld erg verleidelijk en romantisch.

Zoals reeds opgemerkt, worden verschillende stoffen gebruikt voor het naaien van producten met dergelijke hoezen. Dit zijn voornamelijk dunne en zachte materialen die gemakkelijk in het lichaam passen en de beweging niet hinderen. De kleuren van stoffen en prints daarop kunnen ook verschillen: monofone, kleurrijke, bloemige of abstracte vormen.Het is interessant dat producten met dergelijke hoezen zowel dagelijks als ceremonieel kunnen zijn, maar in elk geval zal een vrouw in dergelijke stijlkleding er zacht, luchtig uitzien en opvallen ten opzichte van de algemene achtergrond.

Gebreide Raglan-jurk

Gebreide jurk met raglanmouwen is een zeer comfortabel, warm en gezellig ding. Vooral deze jurk is relevant bij koud weer.

De uitgesneden halslijn, schildpadhalslijn en boothals worden beschouwd als de meest geschikte knipstijlen voor zo'n jurk. Dergelijke jurken kunnen door uzelf worden gekocht of gebreid. Op internet is er genoeg verschillende informatie over hoe je een gebreide raglan-jurk met je eigen handen breit. Daarom, als je tijd en verlangen hebt, zal het gemakkelijk voor je zijn om het te doen.

Wat te dragen?

Gezien het feit dat raglanmouwen het bovenste deel van het silhouet volumineuzer maken, moet je proberen het onderste deel van de outfit eenvoudiger en smaller te maken. De lengte van de jurken kan anders zijn, maar de outfits met verlaagde onderkant en mini en midi zien er veel indrukwekkender uit.

Schoenen voor jurken van deze snit is beter om een ​​klassieker te kiezen. Het is wenselijk dat hun kleur afwijkt van de kleur van de jurk. Afhankelijk van de outfit kun je schoenen of stiletto-sandalen pakken.

Van accessoires kun je een stijlvolle riem dragen die past bij de kleur van je schoenen en een flink aantal sieraden. Goed gecombineerd met zulke jurken lange en grote oorbellen. Ze kunnen worden gecombineerd met een dunne ketting of ketting, maar ook met armbanden of grote polshorloges.

Comments
 1. vita
  24.02.2016

  Ik hou echt van jurken met kant of doorzichtige raglanmouwen - het beeld wordt interessanter en zelfs mysterieus.

 2. Alina
  23.02.2016

  Ik heb nu besloten om de avondjurk voor mijn verjaardag - het zal zeker met een raglan mouw zijn.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen