Jurk stijlen en modellen

Sjaaljurk - eenvoudige pasvorm en originaliteit

Sjaaljurk - eenvoudige pasvorm en originaliteit

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. voordelen
 2. modes
 3. lengte
 4. Zijden sjaals
 5. Van Pavloposadsky
 6. Hoe te maken
 7. Hoe te binden

Het is geen geheim dat het beeld van een moderne vrouw helder en individueel moet zijn. Sinds de dagen van de USSR hebben modieuze dames geleerd hoe ze unieke jurken van sjaals kunnen maken. De reden hiervoor was het ontbreken van mooie jurken. Aanvankelijk werden de sjaals eenvoudig op een bepaalde manier geknoopt, waardoor een eigenaardige zonnejurk ontstond. Later begonnen kleurrijke sjaals te knippen en naaien van deze trendy jurken.

voordelen

 1. Met een verscheidenheid aan kleuren kun je de outfit kiezen voor elk evenement - van het dagelijks leven tot een feestje.
 2. De aanwezigheid in de garderobe van een jurk van sjaals - een indicator van goede smaak en hun individualiteit onthullen.
 3. Bij de productie van sjaals zijn er alleen natuurlijke stoffen. Het is katoen, zijde en wol.
 4. De mogelijkheid om te combineren met andere materialen.
 5. Ongelooflijk gemak van materialen.
 6. Het gemak van zelf-tailoring.
 7. Budget, maar mooie versie van de jurk.

modes

De aanwezigheid van felle prints, bloemmotieven in jurken van sjaals maakt alledaagse en formele kleding uniek en kleurrijk.

Jurken hebben meestal een eenvoudige snit. Dit is niet alleen verbonden met de kleuren, maar ook met de grootte van de sjaal.

Van lichte stoffen naaien:

 • sundresses op de riemen of met een Amerikaans armsgat;
 • jurken, tunieken;
 • cases;
 • trapezoïde jurk.

Wollen warme sjaals zijn relevant bij koud weer en daarom zijn jurken met een rechte of A-silhouet gesloten. Ze zijn versierd met kragen, strakke vouwen, mouwen-lantaarns, evenals lange of loszittende mouwen.

lengte

Als in een jurk uit een sjaal gesneden zijn, zijn er kleine beperkingen, dan is het niet van toepassing op de lengte. Hoe langer de omtrek van de sjaal, hoe langer de jurk zal zijn.

Er zijn dus genoeg opties om het gewenste beeld te creëren: een mini-outfit zal mooie ogen voor de ogen zijn, een knielange jurk zal bescheidenheid in de natuur benadrukken en een maxi-lengte zal elegantie geven.

Zijden sjaals

Kleurrijke, iriserende zijde - het beste zomermateriaal om je vrij en sexy te voelen.

Dit laatste wordt bereikt door de open rug, blote schouders, asymmetrische rok en diepe decollete.

Er wordt aangenomen dat jurken gemaakt van zijden sjaals, afgeleid van de zomer capes - pareo. Ze passen perfect en zien er geweldig uit.

Van Pavloposadsky

Pavloposadskiye-sjaals zijn altijd actueel en tijdloos klassiek. Pavloposadsky-sjaals zijn versierd met kleurrijke motieven en bloemenornamenten.

Meesters van de Pavloposad shawl-industrie genieten nog steeds van hun originele patronen. Ze worden voortdurend gemoderniseerd, maar toch houden ze stilistische tradities in zichzelf. De achtergrond wordt vaak uitgevoerd in zwart, rood, donkerblauw en wit.

Modellen van Pavloposad-sjaals zijn de meest ingewikkelde versies van de jurk.

De dichtheid en de grote afmeting van de sjaals stellen je in staat complexe modellen uit te vinden en tot leven te brengen.

De nauwkeurigheid van het patroon is een belangrijk onderdeel van het harde werk van de couturier aan de outfit.

Je kunt zo'n jurk niet op het strand dragen, maar voor een avondviering is het ideaal.

Lange en korte A-lijn jurken zijn ook geschikt voor verschillende thematische fotoshoots.

Een assortiment jurken met een felle kleurige textuur in de stijl van "a la Russ" laat je anders kijken naar de outfits van het dagelijks leven.

Hoe te maken

Wil je een unieke zomerjurk gemaakt van shawls? Probeer het zelf te naaien. Het maakt je niet veel moeite en fantastische kosten.

Wat is er nodig? Een paar sjaals naar eigen smaak en gereedschap om te naaien. Het is niet nodig om speciale naaikwaliteiten te hebben.

Om een ​​eenvoudige zomerjurk van sjaals te naaien, hoeft u slechts een paar lijnen langs de hangers en langs de lijn aan elke kant te leggen. Het belangrijkste is dat deze jurk een exclusief ding wordt in de garderobe.

Hoe te binden

Als je niet de toevlucht wilt nemen tot de naaimethode, kun je een zomerjurk maken door de sjaals met knopen te bevestigen. Ja, het zijn knopen! En deze methode is ook zeer betrouwbaar en origineel. Rol bijvoorbeeld een zakdoek rond het lichaam en de uiteinden sluiten zachtjes onder de borst.

In feite zijn er veel opties, die geschikt zijn voor zomerpareo en strandjurk.

Of je nu een kant en klare jurk koopt of een sundress van folkachtige shawls met je eigen handen maakt, een moderne weelderige jurk of een zeemeermin met een trein, de helderheid en ongewone textuur van het materiaal zullen de nieuwe dingen maken die we elke dag droegen of speciaal dragen. cases.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen