merken

Alles over Vinylux nagellakken

Alles over Vinylux nagellakken

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Belangrijkste kenmerken
 2. Kleurenpalet
 3. De voordelen van vernissen
 4. Cover fouten
 5. Toepassingstechniek
 6. beoordelingen

Vinylux nagellak is gemaakt door een bekend bedrijf CND en wordt beschouwd als het meest geprefereerde merk onder zijn tegenhangers.

Belangrijkste kenmerken

Voor elk meisje of elke vrouw die op haar uiterlijk let, is het belangrijk om een ​​nette manicure te hebben. Na het aanbrengen van een decoratieve coating, wilt u dat het zijn kleur niet verliest en zo lang mogelijk op nagels blijft. Vinylux Varnish is een duurzame tweecomponenten coating.

Het nieuwe product, CND, kan lang op nagels blijven en een aanvaardbare prijs maakt het beschikbaar voor gebruik in de schoonheidssalon en thuis. Decoratieve coating Vinylux droogt in natuurlijke omstandigheden zonder speciale lampen. De unieke samenstelling is volkomen veilig en behoudt de helderheid van de kleur gedurende de hele tijd dat een manicure wordt gedragen.

Kleurenpalet

Op dit moment bestaat het kleurenpalet van Vinylux uit meer dan 130 tinten. Allemaal zijn ze het resultaat van het werk van de fabrikant CND met 's werelds toonaangevende modeontwerpers. Al meer dan tien jaar nemen de meesters van het bedrijf deel aan verschillende modeshows en prestigieuze modeshows van de VS, Italië en Australië. Daarom zijn de Vinylux-lakken met kleuroplossingen niet alleen de meest populaire, maar ook de meest modieuze.

Bovendien kunnen de primaire kleuren van het lakpalet worden gemengd of kunnen er pigmenten aan worden toegevoegd. Dus, de verbeeldingskracht van ambachtslieden en klanten beperkt niets.

Periodiek wordt de verzameling bijgewerkt en bijgewerkt met nieuwe oplossingen die de komende seizoenen relevanter en meer gevraagd zijn. Hierdoor kan het merk populair blijven en zijn leiderschap op het gebied van de nagelindustrie niet verliezen.

De gehele productlijn van Vinylux bestaat uit verschillende blokken, elk gekenmerkt door diepte en helderheid van tinten, heeft zijn eigen extra effecten en is ontworpen voor een specifiek publiek.

Tussen alle tinten van Vinylux was er een plek voor zeer trendy kalme "office" -tinten, voor opvallende donkere monochrome coatings en voor de helderste verzadigde en creatieve kleuren. Er zijn coatings in de Vinylux-collectie met verschillende effecten (glinsterende, kameleonvernissen, mat en sprankelend). Met zo'n brede selectie kunt u voor elke gelegenheid de juiste manicure kiezen.

De voordelen van vernissen

Werkend aan de oprichting van Vinylux, telde het bedrijf CND alle details van de formule om hoogwaardige resistente coating en perfecte manicure te bieden. De positieve eigenschappen van het merk Vinylux van vernissen omvatten de volgende kenmerken.

 • In het geval van de juiste toepassing, de vernis rust op de nagels zonder enige schade en slijtage voor maximaal 7 dagen. Gedurende de gehele draagperiode verliest de coating zijn oorspronkelijke kleur en glans niet. Bovendien neemt dankzij de ProLight-technologie de kracht onder de werking van licht geleidelijk toe. Dit gebeurt onder invloed van fotoinitiatoren, die deel uitmaken van de Vinylux-formule. Dankzij hen wordt de decoratieve coating na verloop van tijd niet geel.

 • Voor het maken van een manicure met Vinylux is het gebruik van basen voor lak niet nodig - de formule van de compositie is tweecomponenten, dus de eerste laag dient als basis en een decoratieve kleurcoating.
 • De afwezigheid van formaldehyden en harsen, dibutylether en methylbenzeen maakt Vinylux-lak volkomen veilig voor nagels.
 • De vernis is gemakkelijk aan te brengen en ligt op de nagelplaat in een gelijkmatige dunne laag. Nagels zien er op hetzelfde moment natuurlijk uit.
 • Het breedste kleurenpalet met een verscheidenheid aan texturen en effecten wordt voortdurend bijgewerkt en bijgewerkt met nieuwe oplossingen die relevant zijn in het seizoen.De geselecteerde tint is volledig in overeenstemming met de kleur van de coating op de nagelplaat.

Lucky Vinylux kan alleen thuis worden gebruikt. Het vereist geen speciale vaardigheden of speciale apparaten. Droogt coating in natuurlijke omstandigheden.

 • Het oppervlak droogt volledig in tien minuten. Deze eigenschap is belangrijk voor diegenen die langzame droging van coatings hebben ervaren. Dergelijke klanten zijn bekend met de problemen van een gesmeerde toplaag of een "zachte" coating aan de binnenkant, evenals met sommige texturen die op het oppervlak verschijnen. Met dunne en sneldrogende Vinylux ontstaan ​​dergelijke problemen niet.

 • Laag verbruik. Vinylux is een redelijk economisch hulpmiddel - één fles lak en één fles topcoat met 15 ml is voldoende voor gemiddeld veertig coatings.
 • Vernis geschikt voor het maken van manicure en pedicure. Varnish biedt niet alleen een mooie coating van nagels, maar beschermt ze ook tegen mogelijke schade.
 • Voor het verwijderen van de coating toegepast standaard middelen. Het is alleen belangrijk dat het in de samenstelling aceton bevat. Maar klanten hebben ook toegang tot een CND-product. Deze tool verwijdert schellak en acryl, maar het is ook geschikt voor het verwijderen van Vinylux. Bovendien heeft het hydraterende eigenschappen en een aangename verfrissende komkommeraroma.

Cover fouten

Er bestaat niets perfects, dus Vinylux vernissen, met al zijn vele positieve eigenschappen U kunt enkele van de tekortkomingen benadrukken.

 • Om aan de technologie van het aanbrengen van vernis te voldoen, heeft Vinylux een topcoating nodig. Anders wordt de duurzaamheid van vernis verminderd en verliest de decoratieve coating snel zijn vlekkeloze uiterlijk. De vernis zelf is relatief goedkoop, maar de kosten nemen toe vanwege de extra aankoop van top CND Vinylux Weekly Top Coat.

 • In sommige gevallen is de natuurlijke nagelplaat geschilderd in de kleur van de vernis na het verwijderen van de decoratieve coating. Bovendien is dit probleem dan moeilijk op te lossen. Volgens de fabrikant kan dit alleen gebeuren met de nagels, die op het moment van aanbrengen al in slechte staat waren - waren dun en los. Penetratie tussen de schalen van een gezonde plaat is onmogelijk vanwege de grote omvang van de pigmentmoleculen.
 • Karakteristiek voor het bedrijf CND-penselen zijn vertrouwd en niet geschikt voor alle klanten. Daarom wordt vaak opgemerkt dat de vernis moeilijk op de nagels aan te brengen is. Vooral degenen die producten voor de eerste keer gebruiken.

Toepassingstechniek

Professionele manicure met Vinylux voor een korte periode van tijd vereist de voorbereidende voorbereiding van alle benodigde materialen en gereedschappen. De standaardset omvat het gebruik van een manicureset, nagelvijlen, een buff, een ontvetter voor nagels, Vinylux-kleurlak zelf en een speciale toplaag van CND. Als er aanvullende ontwerpelementen worden gebruikt, moeten deze ook van tevoren worden voorbereid. Professionele manicure van hoge kwaliteit werkt niet zonder een goede voorbereiding van handen en nagels.

Volgens de meesters van de spijker service, moet het proces van het maken van een perfect resistente manicure met Vinylux uit verschillende stappen bestaan.

 • Standaard hygiënische manicure. Nagels de gewenste vorm en lengte geven.

 • Voorbereiding van spijkerplaten voor het aanbrengen van nagellak. Met behulp van het bestand is het noodzakelijk om de bovenste vetlaag van de nagels te verwijderen. De buff wordt gebruikt om het oppervlak van elke nagel verder te polijsten. De beste hechting van de plaat met de samenstelling van de lak wordt verzekerd door de behandeling met een speciale ontvetter. Professionals adviseren CND Scrubfresh, primer of bonder als de beste opties.

 • De eerste laag is Vinylux. Lak toepassen heeft alleen soepele bewegingen van de basis van de nagels tot de uiteinden nodig. Het resultaat van de eerste toepassing kan een oppervlak met vlekken en strepen zijn. Dit is de norm, omdat de eerste laag gelaagd is en een deel ervan de functie van de basis en een deel van de kleurlaag vervult. Het duurt twee minuten om te drogen.

 • De tweede laag is Vinylux. Na het opnieuw verven en volledig drogen van de lak met natuurlijk licht verkrijgt de coating de gewenste kleur, glans, uniform en glad oppervlak.

 • Bovenklep. Het gebruik van de top zorgt voor langer dragen van vernis. In dit geval is het noodzakelijk om de uiteinden van alle nagels "af te dichten" om afbrokkelen langs de randen van de plaat te voorkomen. Na het aanbrengen moet het oppervlak volledig gedroogd zijn, dit duurt ongeveer tien minuten.

De nagelriem op de nagels kan worden behandeld met speciale verrijkte olie en de huid van de handen - met een crème. Manicure met Vinylux klaar.

beoordelingen

De meeste lakvernis van Vinylux is positief. Allereerst kopers en klanten van schoonheidssalons als een vrij duurzame coating, een groot aantal kleuren en de mogelijkheid om vernis op conventionele wijze te verwijderen zonder de salon te bezoeken, zoals het geval is met acryl of Shellac.

De nadelen van de producten zijn de hoge kosten van vernissen en de eigenschap van de toplaag om te snel te dik te worden - zowel tijdens het aanbrengen als bij opslag in een gesloten fles.

Zie hoe je een neutrale manicure maakt met Vinylux-lakken in de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen