merken

Alles over nagellak Dance Legend

Alles over nagellak Dance Legend

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. kenmerken
  2. Voor- en nadelen
  3. verzamelingen
  4. beoordelingen

Dance Legend, een bekend merk decoratieve coatings voor nagels, wordt geproduceerd door het Russische cosmetische bedrijf "Olbo". Het product is voornamelijk ontworpen voor jonge mensen, maar er zijn in de collecties dekking voor andere leeftijden en smaken.

kenmerken

De fabrikant heeft een speciale formule ontwikkeld en gepatenteerd voor lakken met fosforen, die onder ultraviolette stralen de lak doen gloeien in absoluut ongelooflijke tinten. Spangles van het meest uiteenlopende ontwerp worden beschouwd als het belangrijkste kenmerk van Dance Legend-lakken.

Het palet van DL-tinten neemt voortdurend toe, nieuwe collecties en originele oplossingen verschijnen, maar ze onderscheiden zich allemaal door veiligheid, kleurdiepte en aanvaardbare kosten.

Voor- en nadelen

Een van de voordelen van de merklaarzen van Dance Legend zijn de posities die hieronder worden beschreven.

  • Het grootste assortiment coatings. Dance Legend-nagellakken onderscheiden zich door een verscheidenheid aan kleuren en texturen, dus het is gemakkelijk voor elke fashionista om de juiste kleur voor uw beeld en stemming te kiezen.
  • Innovatieve aanpak. Fabrikant Dance Legend is voortdurend bezig met het verbeteren van de samenstelling van producten, niet achterblijvend in de technologie van andere toonaangevende cosmeticabedrijven, waaronder buitenlandse. Om deze reden verschijnen alle innovaties van de industrie in de eerste plaats onder de Dance Legend-lijn. Bijvoorbeeld, van de nieuwste innovaties heeft Thermolac Dance Legend grote populariteit gewonnen. Zijn "hoogtepunt" is de mogelijkheid om de schaduw van licht in donker te veranderen en omgekeerd, afhankelijk van de temperatuur. Het is ook vermeldenswaard dat innovaties niet alleen de eigenschappen van de coating zelf beïnvloeden, maar een van de collecties wordt bijvoorbeeld geleverd met een lichtgevende borstel. Hiermee kunt u een manicure doen en bij weinig licht.

Het is ook vermeldenswaard dat innovaties niet alleen de eigenschappen van de coating zelf beïnvloeden, maar een van de collecties wordt bijvoorbeeld geleverd met een lichtgevende borstel. Hiermee kunt u een manicure doen en bij weinig licht.

  • Redelijke prijzen. Gladde lak die Dance Legend-klanten voor een aantrekkelijke prijs kunnen kopen. Hiervoor zullen ze een vrij groot flacon van 15 ml ontvangen. De kosten van coatings met een verscheidenheid aan effecten, waaronder nieuwe producten van thermolack en craquelure, zijn bijna twee keer zo duur.
  • Resistente coating. Volgens klantbeoordelingen heeft Dance Legend lak een goede duurzaamheid en behoudt het een perfecte dekking gedurende ongeveer 5 dagen.

Van alle voordelen is het vermeldenswaard enkele van de nadelen van deze fabrikant van vernissen.

  • Zwak verdeeld. Voor inwoners van grote steden zal het niet moeilijk zijn om in de winkels Lacquer Dance Legend te vinden, wat niet het geval is voor kleine steden. In dit geval kunt u de diensten van cosmetische online winkels gebruiken.
  • Moeilijkheid bij het aanbrengen. Bij klanten is er een mening dat de Dance Legend-lakken worden gekenmerkt door grilligheid en dat je eraan moet wennen. Vanaf de eerste keer is het zelden mogelijk om een ​​perfecte gelijkmatige coating aan te brengen. Om dit te doen moet je voorzichtig zijn en de uniforme verdeling op de nagelplaat volgen.

verzamelingen

Het volledige palet van tinten van Dance Legend is vrij breed en omvat meer dan 30 verschillende collecties. De meest populaire zijn de hieronder beschreven.

kameleon

Lucky zo een collectie die speciaal is ontworpen voor meisjes die voortdurend van uiterlijk willen veranderen. Danslegende Chameleon verandert van kleur afhankelijk van de omgevingstemperatuur en belichting: van lichtere tot donkere verzadigde kleuren.

melkweg

De collectie bestaat uit 6 vernissen met een klein volume. Alle coatings zijn multi-chromisch, met een holografische, vlokachtige glans. De coating vormt een doorschijnende laag waarmee u glanzende deeltjes kunt overwegen.Onder zonlicht worden de kleuren van alle Gelaxy-lakken helderder en meer verzadigd.

FireFly

Lucky Dance Legend uit deze collectie heeft de mogelijkheid om in het donker te gloeien en vereist geen extra verwerking en "opladen" in de zon. Alle 7 tinten FireFly zijn doorschijnend en voor een meer verzadigde kleur en een grotere dichtheid is het aan te bevelen om een ​​coating in drie lagen aan te brengen, met een glinstering kunt u alle hobbels verbergen.

Bladgoud en bladzilver

De collectie omvat beperkte topcoatings met bladzilver en goud in de vorm van kleine insluitsels. De deeltjes zijn middelgroot en duidelijk merkbaar, en wanneer ze worden aangebracht, worden ze niet verzameld op de borstel, maar worden ze gemakkelijk verspreid over de lengte van de nagelplaat.

MagicSun

De lijn vernis MagicSun Dance Legend verschilt van eigenschap om de tint te veranderen in een feller zonlicht. Dit wordt mogelijk gemaakt door de werking van ultraviolette stralen. Met name dol op een dergelijke verzameling klanten die tijdens kantooruren een discrete manicure moeten hebben en met felle tinten op straat moeten schijnen.

magnetisch

Dit is een andere collectie nagellakken van Dance Legend voor het maken van een ongewone manicure. De samenstelling van deze decoratieve coatings omvatten speciale deeltjes, die onder de werking van een magneet zijn belichaamd in een verscheidenheid aan patronen en ontwerpen.

Voordat u magnetische lak aanbrengt, is het raadzaam om uw nagels te bedekken met een laag lakbasis en te wachten tot deze volledig is opgedroogd. Daarna wordt de magnetische vernislaag aangebracht. De magneet met het gewenste patroon moet zo dicht mogelijk bij de nagelplaat worden geplaatst en ongeveer 20 seconden worden vastgehouden. De toepassing van de afwerkingslaag hierna is niet vereist.

Mortal kombat

Deze collectie bestaat uit slechts drie vernissen. Ze worden op de gebruikelijke manier toegepast. Na het drogen ziet de coating er onaantrekkelijk uit, dus je moet er een toplaag of een fixeer bovenop aanbrengen. Het resultaat is ongelooflijk - de glinstering en mica in de MortalKombat beginnen te spelen met alle mogelijke kleuren, glinstering en schittering.

Nieuw prisma

Holografische vernissen van deze serie glanzen met alle kleuren van de regenboog, zowel in de zon als binnenshuis. Nieuwe Prism-lakken zijn gemakkelijk aan te brengen, gelijkmatig te leggen en snel te drogen, maar hebben geen glanzende glans, dus het wordt aanbevolen om een ​​laag top erop aan te brengen.

Sahara kristal

De collectie bevat 12 tinten lak. Het materiaal ligt gelijkmatig, droogt snel en geeft de manicure een zanderige textuur. Het wordt aanbevolen om in twee lagen aan te brengen.

Wauw prisma

De collectie bestaat uit 6 heldere lakkleuren, die zich onderscheiden door een geleiachtige textuur met holografische vlokken. De coating droogt snel, egaliseert gelijkmatig en heeft voldoende glans.

"Velvet"

De collectie bevat een palet van 21 vernis klassieke tinten. De coating is mat, fluweelachtig.

"Craquelure"

De lineup bevat vernissen bestaande uit 31 kleuren. De coating wordt verkregen met het effect van een gekraakt oppervlak. Het wordt aanbevolen om de coating in twee lagen aan te brengen: één - met "Craquelure" -vernis en de tweede (boven) laag fixeermiddel.

beoordelingen

De meeste klanten merken een prachtig ongebruikelijk uiterlijk van coatings en een hoge mate van droging. Onder de positieve beoordelingen wordt ook een hoge weerstand genoteerd - van 4 tot 7 dagen (zelfs bij veelvuldig contact met water). Onder de minnen wordt vaak gesproken over de complexiteit en het ongemak van de toepassing.

Herziening van de nagellak Dance Legend, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen