merken

Functies en kleurenpallet van Colorama nagellakken

Functies en kleurenpallet van Colorama nagellakken

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Over het bedrijf
 2. beschrijving
 3. kenmerken
 4. Kleurenpalet
 5. Voor- en nadelen

Manicure is erg belangrijk bij het vormgeven van het beeld, daarom besteden meisjes er zoveel tijd aan. Om een ​​geweldige manicure te creëren, moet je alleen hoogwaardige materialen gebruiken.

Er is een nieuwe nagellak Colorama van het bedrijf Maybelline New York. Dit palet bevat veel modieuze tinten die er geweldig uitzien op de nagels. Door de grote verscheidenheid kunt u de perfecte toon kiezen die harmonieus gecombineerd wordt met de afbeelding.

Over het bedrijf

Alle bekende merk Maybelline meer dan een jaar wil haar klanten. Weinig mensen weten dat dit bedrijf honderd jaar lang is opgericht door apotheker Williamson en de naam van het bedrijf komt van de naam van de zuster, Mabel. Na een eeuw is een klein bedrijf aanzienlijk uitgebreid. Nu produceert ze, zoals eerder, uitstekende kleurcosmetica van uitstekende kwaliteit voor vrouwen. Het bedrijf probeert constant een verbeterd product te ontwikkelen en zo kwamen de lakken van de Colorama-serie tevoorschijn en bewonderden de helderheid en verfijning van kleuren.

Hoewel Maybelline Colorama een groot aantal nailart-lakken heeft, is dat niet alles. Deze serie bevat ook eyeliners, eyeliners, eye shadows, lipstick en blush. Over het algemeen absoluut alles om een ​​luxe uitstraling te creëren.

beschrijving

Dankzij de resistente vernis Colorama kunt u een elegant uiterlijk van nagels creëren en uw handen een verzorgde look geven. Als u dit palet gebruikt, krijgt de afbeelding een completer en uniek uiterlijk. Het kleurengamma is zeer uitgebreid, het bevat niet alleen sappige tinten, maar ook zachte pastelkleurenzodat je met zo'n manicure altijd bovenaan kijkt. Naast originaliteit en schoonheid, zal een dergelijke manicure u behagen met een goede duurzaamheid en uitstekende kwaliteit. Allemaal vanwege het feit dat het bedrijf Maybelline altijd zijn klanten tracht te behagen.

De samenstelling van de coating Colorama bevat een nieuwe verbeterde formule die een helder en aantrekkelijk beeld op de nagels zal creëren samen met een uitstekende kwaliteit. Met dit palet van lakken kunt u een langdurige, saaie manicure maken voor een zeer lange tijd. Bovendien bevat de lak geen schadelijke stoffen die de nagelplaat kunnen beschadigen.

Klanten zullen ook genieten van de aantrekkelijke verpakking, die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook een geschenk presenteert in de vorm van een kwast van hoge kwaliteit. Met deze borstel kunt u een nette manicure creëren zonder gebreken.

Bij nagels is het noodzakelijk om de drie regels van toepassing te volgen.

 • Allereerst moet een dunne laag van de nagel worden bedekt met een basis. Dit zal helpen de penetratie van gekleurde vernisvernis in de nagel zelf te voorkomen. Naast bescherming tegen negatieve effecten geeft de basis je nagels kracht en een gezonde uitstraling.
 • Kleurlak kan het beste in twee lagen worden aangebracht, maar deze procedure mag pas worden uitgevoerd nadat de basis volledig droog is.
 • Nadat de verflaag is opgedroogd, breng je de top aan voor betere glans en stevig houvast.

kenmerken

Elke tint van het Colorama-palet heeft het effect van sneldrogend. Bovendien zal deze vernis blij zijn met het feit dat het niet kleeft en perfect nagels vasthoudt. Zelfs de meest sappige en verzadigde kleur zal niet vervagen en zal dat ook blijven voor een lange tijd, en de prijs van deze vernis zal alle fashionista's aantrekken met zijn laagdrempeligheid. Tegenwoordig willen meisjes enthousiaste blikken van mannen aantrekken en jaloerse blikken van hun rivalen aantrekken, daarom kiezen ze voor Colorama-lakken, omdat ze een verzorgde look aan hun handen geven, en het proces kost wat tijd: de vernis droogt slechts een paar minuten. Alle tinten zien er aantrekkelijk uit door niet alleen de rijke kleuren, maar ook de verrassende schittering.

Geen van de vernissen in deze serie bevat formaldehyde, dus het kan veilig worden gebruikt door iedereen, zelfs die meiden die allergisch of astmatisch zijn. Een nieuwe verbeterde borstel maakt het mogelijk om de coating perfect aan te brengen.

Kleurenpalet

De collectie heeft tinten die alleen geschikt zijn voor speciale gelegenheden, maar er zijn ook meer casual kleuren. Totaal palet Colorama heeft 92 kleuren, die kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • ijzige en witte tinten;
 • natuurlijk beige;
 • roze glitter;
 • vuur rood;
 • prachtige koraal;
 • chocolade;
 • transparent;
 • flikkeren;
 • gedroogde pruim;
 • metallics;
 • maritiem thema;
 • rijk groen.

Met deze kleuren kunt u elke gewenste manicure maken. Het is perfect, niet alleen om naar het werk te gaan, maar ook voor een romantische date, een vakantie of een eenvoudige wandeling. Zo'n rijk kleurenschema maakt het mogelijk om al hun ideeën uit te voeren, daarom is het Maybelline-palet een van de meest bekende en populaire onder fashionista's.

Voor- en nadelen

Bij het kiezen van een vernis besteedt iedereen niet alleen aandacht aan de kleur en kwaliteit van het product, maar ook aan vele andere factoren die het manicure-proces vereenvoudigen. Het palet Colorama kan een aantal van dergelijke voordelen onderscheiden.

 • De nieuwe formule, die deel uitmaakt, bevat geen schadelijke onzuiverheden. Dit helpt om de negatieve invloed van externe factoren op de nagelplaat aanzienlijk te verminderen.
 • In vergelijking met andere paletten bevat Colorama een grote hoeveelheid kleurpigmenten, waarmee u elke tint een diepere en meer verzadigde kleur kunt geven.
 • Unieke glanzende glans die andere vernissen niet kunnen bogen.
 • De samenstelling bevat speciale ingrediënten die de levensduur van een manicure verlengen. De kleuren blijven helder tot het einde en het leven duurt minimaal een week.
 • Maybelline produceert jaarlijks geavanceerde producten en breidt het kleurenpalet uit.
 • De textuur van de coating is erg zacht, waardoor het applicatieproces een plezier is. Vernis past perfect op de nagel, zonder veel moeite.
 • De borstel is gemaakt van het beste materiaal voor uniforme verdeling van vernis over het gehele oppervlak van de nagel. Zijn vlakke vorm maakt het mogelijk om een ​​nette manicure te maken, zelfs in een haast.
 • Direct drogen is een groot pluspunt. Om de vernislaag te laten drogen, duurt het slechts een minuut.

Natuurlijk was het niet zonder gebreken.

 • Hoewel de samenstelling van het product geen schadelijke onzuiverheden bevat, zijn er nog steeds componenten die lichte schade aan de nagels kunnen veroorzaken.
 • Er zijn vernissen, met de toepassing waarvan er een probleem kan zijn. De textuur is licht, dus lichte tinten die in één laag worden aangebracht, kunnen doorschijnend lijken, dus moeten ze in twee lagen worden aangebracht.
 • Zonder een basis zullen bepaalde kleuren gescheiden zijn.

In de volgende video wacht je op een bespreking en een staaltje nagellak MAYBELLINE Mini Colorama.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen