merken

Beschikt over nagellak Alvin D'or

Beschikt over nagellak Alvin D'or

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Merkvoordelen
 2. Populaire serie
 3. Klantrecensies

Uiterlijk speelt een cruciale rol bij het ontmoeten. Goed verzorgde handvatten met een prachtige manicure zijn het eerste teken van een dame. Onnauwkeurige manicure kan de eerste indruk ernstig aantasten. Dankzij Alvin D'or-producten hoeven modieuze vrouwen niet langer naar salons te gaan en dure manicures te doen. U kunt deze procedure zelf thuis uitvoeren. Na de manicure is het voldoende om Alvin D'of vernissen op de nagels aan te brengen, en het resultaat zal niet lang op zich laten wachten.

Merkvoordelen

Het bedrijf Alvin D'or is de onbetwiste leider in de productie van producten voor nail art. Dit bedrijf heeft een uitstekende reputatie, zijn producten hebben de liefde en de erkenning van veel klanten gewonnen. Het belangrijkste werk op de productie van goederen van dit bedrijf wordt uitgevoerd in Frankrijk, daar in de laboratoria zijn bezig met de ontwikkeling van nieuwe formules voor cosmetica.

Al bijna 5 jaar concentreert de productie zich in Rusland, wat leidt tot snellere goederen die de winkels binnenkomen. Het proces maakt alleen gebruik van grondstoffen uit Europa, het voldoet aan alle kwaliteitsnormen, fabrikanten bestuderen constant de vraag naar cosmetische producten, ze zijn op de hoogte van de wensen van klanten, produceren nieuwe lijnen, verbeteren het bereik. Tegelijkertijd wordt de productie voortdurend gecontroleerd en gecontroleerd, alle werkzaamheden worden geautomatiseerd.

Populaire serie

Maak een salon manicure thuis zal helpen lakken Alvin D'or. Elke fashionista zal voor elke smaak een product kunnen kiezen, omdat het palet van vernissen zeer divers is. Bovendien wordt het assortiment voortdurend bijgewerkt, waardoor ze hun fans verrassen en hen verrassen met nieuwe tinten en felle kleuren. Onder de honderden kleuren is het moeilijk om de meest spectaculaire optie te kiezen.

Alvin D'or lakken worden niet alleen gebruikt in professionele nagelstudio's, maar worden ook gebruikt voor zelftoepassing. Gellakken van Alvin D'or zijn erg populair, omdat een dergelijk gereedschap niet hoeft te worden gedroogd onder een UV-lamp. Want hun verstarring vereist alleen natuurlijke verlichting. De collectie heeft ongeveer 140 verschillende kleuren.

 • Alvin D'or lakserie Sun Gold ADN-64 gewoon fascinerend met zijn schoonheid. Na het toepassen van deze tool op de nagels zien ze er geweldig uit. In de samenstelling van de kleinste deeltjesmicromicrometer, dankzij welke de vernis wordt gegoten met heldere hoogtepunten. De lijn bestaat uit 17 tonen, die er allemaal geweldig uitzien op de nagels.
 • Degenen die dromen van een originele en fervente manicure moeten kiezen voor vernissen uit de collectie. Kameleon Rainbow ADN-66. Als onderdeel van de kleinste vlokken folie, waardoor het product een onovertroffen effect heeft. Deze vernis zal prachtig glinsteren met alle kleuren van de regenboog op de nagels. Het ziet er vooral indrukwekkend uit op ronde lange nagels. Dit product heeft een vrij groot volume en een zeer handige borstel voor gebruik.
 • Nagelkunst uit de collectie Chrome-spiegel ADN-63, zeker alsjeblieft dames. Door de aanwezigheid van reflecterende deeltjes in de samenstelling ziet het er fantastisch uit op de nagels, verrukt door zijn spiegelmetallic glans.
 • lijn Salon-expert bestaat uit 60 tonen. Vernis uit deze collectie is eenvoudig aan te brengen. Dit betekent met een dichte textuur en mooie glanzende glans. Professionele producten op nagels worden langer dan 10 dagen bewaard.
 • She-Lak. Het allerbeste hoort bij de gelvernis van deze lijn. De collectie heeft 55 felle kleuren.
 • Velen zullen de lijn waarderen Moon Light of cat's eye. Deze hulpmiddelen kunnen onafhankelijk en samen met een substraat van verschillende kleuren worden toegepast om interessante schaduwopties te creëren.
 • Tools kiezen voor nail art 60 seconden ADN 55, je kunt binnen een minuut een prachtige professionele manicure maken.Middelen worden heel gemakkelijk aangebracht, zonder ongeverfde gebieden achter te laten.
 • Je kunt helder en stijlvol zijn dankzij neon-vernissen. Om gekke manicure te krijgen, moet je een base coat aanbrengen Neon Gloss Activator. Breng na 5 minuten Neon Gloss Gel aan. Voor een betere schaduw betekent het beter om in twee lagen aan te brengen.
 • Liefhebbers van de klassieke stijl moeten lakken van de Franse Manicure-serie kopen ADN-41. In dit palet zachte pastelkleuren die zijn geselecteerd voor dit type manicure. De vernis wordt heel gemakkelijk aangebracht. Middel vereist geen lange droging. Er zitten geen schadelijke stoffen in de compositie.
 • Kreeg grote populariteit Vinylac van Alvin D'or. Dit is een nieuwigheid in de wereld van de nail art, een middel voor een nieuwe generatie. Het wordt heel gemakkelijk aangebracht, vereist geen speciale lampen om te drogen, bevat geen giftige componenten. Deze vernis is zeer resistent, kan worden aangebracht zonder de nagelplaat te vijlen en een basislaag aan te brengen.

Vooral populair "Ademende lak." De samenstelling heeft vitamine C. Deze coating is echt uniek, omdat je hierdoor vocht, zuurstof en andere componenten kunt overlaten aan de nagelplaat, wat goed is voor de nagel en helpt het te versterken, de groei te verbeteren.

Dankzij vitamine C wordt de nagelplaat versterkt, verbetert de structuur en neemt de delaminatie af.

Klantrecensies

Lucky Alvin D'or is erg populair. Ze hebben een gevarieerd kleurenpalet. De prijs van zo'n tool is laag, gezien de kwaliteit van het product en het uiterlijk van het product. Veel kopers worden aangetrokken door deze kwaliteiten. Na het bekijken van beoordelingen van dit product, was het mogelijk om erachter te komen dat deze tool ook bepaalde nadelen heeft. Fabrikanten zorgen ervoor dat de droogtijd van vernissen minimaal is, maar volgens beoordelingen moet elke laag minstens 20-30 minuten wachten om te drogen.

En ook waren velen teleurgesteld over de lage persistentie van de remedie. Na de volgende dag te hebben aangebracht, merkten ze gechipte nagels op. Deze tool is beter om te kiezen voor diegenen die graag van tint veranderen en vaak een manicure doen. De voor de hand liggende voordelen van vernissen, velen beschouwen hun schoonheid. Het ziet er erg mooi uit op de nagels. De vernis wordt heel gemakkelijk aangebracht, heeft een groot volume en een comfortabele borstel. Uitwisbare tool is eenvoudig, heeft geen sterke geur.

Voor het verkrijgen van een verzadigde kleur moeten ten minste twee lagen met fondsen worden toegepast.

Over wat de kenmerken van nagellak Alvin D'or zijn, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen