Naaien en decoreren van kleding

Patronen blouses voor zwaarlijvige vrouwen

Patronen blouses voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Modellering van verschillende modellen
 2. Patroonblouses, tunieken
 3. Masterclasses over maatwerk

Meisjes met gewelfde vormen mogen niet gekleed zijn in vormeloze kleding. Door het passende deel van de kleding wordt het figuur visueel smaller. De vrije stijl van dingen geeft comfort tijdens het rijden.

Vandaag zullen we vertellen wat er kan worden genaaid aan meisjes die het heel moeilijk vinden om kleding te kiezen.

Modellering van verschillende modellen

Meisjes met een niet-standaard figuur moeten zeker een kantoorblouse in hun kledingkast hebben. De bruikbaarheid van dergelijke kleding is iedereen bekend. De ingerichte bloesjes kunnen worden gecombineerd met elke kleding: een rechte rok, een broek en een spijkerbroek.

Een voorbeeld van een blousepatroon kan op de foto worden bekeken. De stijl is een blouse op het pas, met lange mouwen.

Het volgende model is genaaid op basis van het jurkpatroon voor volledige meisjes. Blouse met korte mouwen - Een geweldige oplossing voor werk en dagelijkse vergaderingen. De lengte van de blouse kan naar eigen inzicht worden genomen.

Een mouw uit één stuk vermindert de tijd van het naaien van blouses. De mouwen en onderkant zijn gestikt met een naad in de zoom met een gesloten snit. De mond wordt verwerkt door te draaien.

Blouse op het trekkoord zal zeker vrouwen aanspreken die een vrije stijl prefereren. V-halslijn, prachtige staarten van mouwen uit één stuk toevoegen het beeld van elk meisje.

Verleidelijke riemtop laat meisjes hun favoriete sieraden dragen. Om een ​​dergelijke prachtige top te naaien, past u de voltooide jurk sundress. De lengte van het patroon wordt naar wens aangepast.

De foto laat zien dat het juk is gesneden uit een ander weefsel van dezelfde kleur. De gecombineerde top van de twee materialen ziet er gewoon geweldig uit.

Polka Dot Tuniekblouse snijdt uit in 2 details: ruggen en planken met een uitgesneden huls. De taille wordt op het tandvlees gemonteerd. Door de stijl van de blouse kun je hem combineren met een smalle broek.

Materiaal voor alle vermelde blouses, u kunt kiezen voor: zijde, chiffon, satijn, katoen. Satijnen blouse is geschikt voor speciale gelegenheden en vakanties. Zijde, chiffon - als de blouse is ontworpen om verjaardag, werk en studie te vieren.

Kantoorwerk omvat een lang tijdverdrijf in de benauwde kantoren. Zijden en chiffon blouses zullen een echte toverstok zijn. Stoffen passeren lucht goed en drogen snel.

Patroonblouses, tunieken

Tuniek - universeel model voor alle vrouwen. De stijl van een blouse met een verlaagde schouder, single-cut mouwen en een v-hals - drie voordelen om zo'n tuniek voor jezelf te naaien.

De tekening is gedaan met een liniaal en een potlood op papier. Patroon geschikt voor beginners bij het naaien.

De hals en de onderkant van de mouwen kunnen worden behandeld met een tegenoverliggende of schuine bies. Contrast schuin inlay geeft het product een mooie uitstraling. Deze optie is geschikt als de hoofddoek monochroom is of als de kleur van de knop wordt herhaald met een van de kleuren op de stof.

Masterclasses over maatwerk

De zomer wenkt met zijn hitte. En in de garderobe van vrouwen verschijnen steeds meer kleding met korte mouwen.

Snijden vereist geen goede vaardigheden bij het naaien. Het gebrek aan plooien is een andere mogelijkheid om jezelf uit te proberen als een ervaren naaister. Blousestijl verwijdert overtollig beeldmateriaal visueel.

Zomermodel mouwloos

Hoe begint de creatie van een mouwloze blouse? Verdere gedetailleerde instructies:

 • Maak een tekening van het patroon op papier, schets de hoofdomtrek van het patroon met een vette lijn en knip.
 • Afzonderlijk op papier om de halslijn en de uitsparing in het armsgat opnieuw te tekenen en een patroon te maken. De breedte van de facing is 3 cm.
 • Stof dubbelgevouwen langs de schroefdraadaandeel.Speld het patroon van de achterkant en de planken met spelden zodat het midden van de stof samenvalt met het midden van de plank en de achterkant. Omcirkel het patroon met een eenvoudig potlood op de contour. Verder uit de contour moet je de naadtoeslagen uitstellen. Knip de details van de snede uit.
 • Snijd de bekleding op de stof. Als er niet genoeg materiaal is, wordt de bekleding in delen uitgesneden. In dit geval moeten alle onderdelen worden genaaid.
 • In het midden van de achterkant moet je een ritssluiting naaien. In de details van de achterkant om een ​​snit te maken over de lengte van de rits (zie video). Behandel open delen met een zigzagsteek of een speciale stiknaad.
 • Plak en naai de zijkanten van de blouse en schouders.
 • De hals en twee armsgaten om naar te kijken.
 • Zoom onderaan het product

Hoe de rits wordt genaaid, zie de volgende video.

"Die Fledermaus"

Blouse met mouwen - de originele stijl trekt onmiddellijk de aandacht.

Voor het naaien moeten blouses het patroon voorbereiden. Snijden is gebaseerd op algemeen aanvaarde snijstandaarden. Je kunt hierover lezen in de beschrijving van de vorige blouse.

Voer vervolgens de volgende acties uit:

 • Naai een blouse langs de schouderlijnen.
 • Zoom zoom van mouwen met zoom in gesloten zoom.
 • Door te draaien om een ​​mond te verwerken. Blouse met V-hals moet schoon zijn. Nadat het stiksel is genaaid, knipt u de hoek in de hoek van de hals af (zonder de machinale steek te beïnvloeden).
 • Zodra de voorkant is genaaid naar de nek, is het noodzakelijk om een ​​keerrand aan de binnenkant te maken. In afgewerkte vorm, is de rand als volgt: de naadverbinding van de facing en de hals moet aan de binnenkant zitten. De voorkant in het uitsparinggedeelte van de blouse is mooi en zelfs.
 • Het is tijd om de zijkanten van de blouse te flitsen. Lijn de plank en de achterkant uit langs de zijlijnen. Beginners bij het naaien worden aanbevolen om te worden gestoken met naaipinnen. Kantel en spoel de zijkanten.
 • Onderkant zoom op elke bekende manier.

Shirt rechte stijl

Het maakt deel uit van de zakelijke stijl.

Hoe te naaien? Overweeg alle onderstaande details.

 • Naai de plooi op de plank en weer terug.
 • Op de plank zit een gesp op de knoppen. De rand van de plank bij de sluiting om de houweel met flizelinom te hanteren. Podbort - een smalle plank onder de lus en knoppen. Het moet in 2 details zijn uitgehouwen. Matching en flizelin moeten aanwezig zijn. Anders zijn de lussen flinterdun. Flizelin doet een niveau onder loops en knoppen sterker en duurzamer.
 • Naai zij- en schouderzijden.
 • Naai aan de zijkant van de mouwen.
 • Op okat mouwen om montage of plooien te maken. De roll-off van de mouw moet overeenkomen met het armsgat van het shirt. Plooien worden gelijkmatig gemaakt vanuit het midden van de nek. Een richtlijn kan dienen als schoudernaad.
 • Manchetten worden in 3 delen uitgesneden. Manchet met de voorkant naar beneden gevouwen, bevestig het deel van non-woven. Naai de manchet op de ronde grote randen en zijkanten. Maak inkepingen, snij hoeken af ​​en ga naar buiten.
 • Manchet aan de mouwen genaaid. De kraag is uitgesneden in 3 delen: 2 delen van de hoofdstof, 1 deel - flizelin.
 • Het productieproces van de kraag is vergelijkbaar met de manchetten. Aan de voorkant van de kraag aan de rand kunt u de machinale steek leggen.
 • Naai de kraag aan de hals van het shirt.
 • Zoom onderaan het product.
 • Strijk gestreken shirt.
7 foto
 • Om lussen te maken met een speciale voet voor het maken van een lus of een handmatig lusvormige naad. De lengte van de lus moet overeenkomen met de lengte van de knop. Voeg 2-3 mm toe aan de lengte. De verhoging biedt gratis toegang tot knoppen in de lus.
 • Knip de lussen door met een kleine schaar of een tornmesje.
 • Naai knopen. Contrastknoppen kunnen een prachtig decor zijn in het product.

Meisjes, wees voorzichtig en voorzichtig bij het maken van patronen, knippen en elke fase van het naaien. Dan zal het voltooide ding je elke dag verheugen. Een recht gesneden blouse kan worden gecombineerd met rokken in elke stijl, klassieke broek en jeans.

U kunt meer in detail ontdekken hoe de votorotnik wordt genaaid, dat kunt u uit de video.

En hoe u een manchet naait, geeft de volgende video aan.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen